Τσίπρας: Αξιοθρήνητος ο Σαμαράς, δεν ξέρω αν θα τον λυπηθεί η Μέρκελ

Τσίπρας: Αξιοθρήνητος ο Σαμαράς, δεν ξέρω αν θα τον λυπηθεί η Μέρκελ

Ο πρωθυπουργός «θα παρακαλέσει την Άνγκελα Μέρκελ να τον λυπηθεί μέχρι τις ευρωεκλογές. Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση» σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας: Αξιοθρήνητος ο Σαμαράς, δεν ξέρω αν θα τον λυπηθεί η Μέρκελ
Στα ύψη ανεβάζει τους τόνους της πολιτικής αντιπαράθεσης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, την ώρα που ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, συναντάται στο Βερολίνο με την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ.

«Δεν ξέρω αν η κυρία Μέρκελ θα λυπηθεί τον κ. Σαμαρά, ξέρω όμως ότι είναι αξιοθρήνητος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στη συνάντηση που είχε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον ιατρικό σύλλογο.

Κλείσιμο
Πρόσθεσε ακόμη πως ο πρωθυπουργός «θα παρακαλέσει την Άνγκελα Μέρκελ να τον λυπηθεί μέχρι τις ευρωεκλογές. Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση».

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας απάντησε στις κατηγορίες του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, αναφορικά με τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες.

«Φωνάζει ο κλέφτης, για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Αυτοί που διέλυσαν την κοινωνία κάνουν αντιπερισπασμό, ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα, επειδή εμείς θέλουμε ο κόσμος να έχει πρόσβαση στο φθηνό και ποιοτικό φάρμακο. Αυτοί θα γράψουν το όνομά τους στην ιστορία με τα μελανότερα χρώματα» σχολίασε.

Ο κ. Τσίπρας, εκφράζοντας τη στήριξή του στους γιατρούς, είπε πως η κατάσταση αυτή δεν είναι ανεκτή και πως ο αγώνας τους είναι συνυφασμένος με τον αγώνα για την ακύρωση του μνημονίου.

«Ο κ. Τσίπρας αποδεικνύει διαρκώς πόσο φτηνός μπορεί να γίνει. Κρίμα...» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, αναφορικά τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τη σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τη Γερμανίδα καγκελάριο. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης