Π. Ψωμιάδης: Φίλος μου ο Παπαγεωργόπουλος - Αγωνιστής ο Άκης

Π. Ψωμιάδης: Φίλος μου ο Παπαγεωργόπουλος - Αγωνιστής ο Άκης

Τη στήριξή του στον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Βασίλη Παπαγεωργόπουλο αλλά και στον Άκη Τσοχατζόπουλο εξέφρασε ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης

Π. Ψωμιάδης: Φίλος μου ο Παπαγεωργόπουλος - Αγωνιστής ο Άκης
Τη στήριξή του στον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Βασίλη Παπαγεωργόπουλο αλλά και στον Άκη Τσοχατζόπουλο εξέφρασε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με δηλώσεις του στον Αlpha989.

«Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος ήταν και παραμένει φίλος μου, αν δεν είχα δικαστικές εκκρεμότητες θα πήγαινα να τον δω», δήλωσε ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης.
Κλείσιμο

«Με τον Βασίλη μεγαλώσαμε μαζί» προσέθεσε και χαρακτήρισε στενάχωρη τη συζήτηση για τον προφυλακισθέντα πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Όσο για τον Άκη Τσοχατζόπουλο ο Π. Ψωμιάδης σημείωσε πως ήταν ένας από τους αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ. Γιατί το ΠΑΣΟΚ «δεν δημιουργήθηκε μόνο από τον Παπανδρέου, αλλά και από άλλα στελέχη, όπως ο Τσοχατζοπουλος», «από εκεί και πέρα, όμως», συμπλήρωσε, «δεν συμφωνώ με επιλογές του».

Όσον αφορά στις δικές του υποθέσεις, υποστήριξε ότι πουθενά δεν καταγράφεται κατάχρηση ή δόλος. «Πλήρωσα την αυθεντικότητα του εαυτού μου», ανέφερε χαρακτηριστικά και «από τις καταγγελίες Τρεμόπουλου σέρνομαι εγώ και ο αδελφός μου στη δικαιοσύνη».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης