Στέφανος Κασσελάκης: Έδωσε 1.000 ευρώ σε μαθητές της Γ΄ Λυκείου στις Σπέτσες για την πενθήμερή τους

Στέφανος Κασσελάκης: Έδωσε 1.000 ευρώ σε μαθητές της Γ΄ Λυκείου στις Σπέτσες για την πενθήμερή τους

Οι μαθητές ευχήθηκαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «καλό αγώνα»

kasselakis-mahtites2
Ξημέρωσε Δευτέρα και το νησί των Σπετσών μετά από ένα έντονα πολιτικό τριήμερο με τους 33 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να συσκέπτονται στο αρχοντικό του Στέφανου Κασσελάκη στην περιοχή Κουνουπίτσα, επανήλθε στην χειμωνιάτικη καθημερινότητα του.

Έσβησαν οι κάμερες, έφυγαν οι δημοσιογράφοι, όχι όμως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης είχε κανονίσει για σήμερα το πρωί συνάντηση με τους γονείς και τους μαθητές της Γ’ Λυκείου του νησιού και τους παρέδωσε τα 1.000 ευρώ που τους είχε υποσχεθεί για να ενισχύσει τον κουμπαρά τους ώστε να πάνε την πενταήμερη εκδρομή τους.

Ο κ. Κασσελάκης είχε δώσει το «παρών» στη σχολική γιορτή στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου όπου ήταν καλεσμένος από τους μαθητές.

Δείτε την αναμνηστική φωτογραφία από τη συνάντηση

kasselakis-mahtites1


Τα παιδιά και τους γονείς τους υποδέχτηκε ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης στο κεφαλόσκαλο του αρχοντικού έχοντας μαζί του το σκυλάκι του, τη Φάρλι με τους μαθητές να του προσφέρουν ένα κουτί με γλυκά.

Το πρώτο που ρώτησε ο κ. Κασσελάκης τα παιδιά ήταν πότε και πού θα πάνε εκδρομή. «Την άνοιξη, Μάρτιο ή Απρίλιο στην Κρήτη» ήταν η απάντηση των μαθητών. «Γι' αυτό σας δίνω με χαρά το ποσό αυτό για να συμβάλω ώστε να περάσετε όμορφα» ήταν το σχόλιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος προέτρεψε του μαθητές «ό,τι διαδικαστικού χαρακτήρα θέμα θέλετε να λύσετε μην διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμένα».

Στην πορεία της συζήτησης ρώτησε αν κάποια από τα παιδιά μιλάει αγγλικά ώστε να καταλαβαίνει και ο Τάιλερ που βρισκόταν στη συνάντηση κάτι που έγινε. Σε κάποια στιγμή ο κ. Κασσελάκης απευθύνθηκε, χαμογελώντας, σε μία από τις μητέρες που ήταν παρούσες και την ρώτησε «ήταν διαφήμιση για το νησί;». «Εννοείται. Χειμώνας καιρός και να συμβεί τέτοιο γεγονός στο νησί, δεν έχει ξανασυμβεί» ήταν η απάντηση που πήρε

Σε γονέα που τον ρώτησε, δε, για το εστιατόριο που δείπνησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο, το “Νερό της Αγάπης”, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε πως είναι το αγαπημένο του στο νησί.

Κλείσιμο
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεπροβόδισε παιδιά και γονείς με τους μαθητές να του εύχονται «καλό αγώνα και όλα να πάνε καλά».

Ειδήσεις σήμερα

Αυξάνεται το επίδομα γέννησης από 2.000 σε 2.400 ευρώ

Η ζωή του Γιώργου Λαμπάτου άλλαξε μέσα σε πέντε μέρες - Του παραχώρησε σπίτι η οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου

Κάτι συνέβη πριν 15 χρόνια, λέει ο δικηγόρος της 38χρονης στη Χαλκίδα - Είχε σχεδιάσει τη δολοφονία, απαντά η πλευρά του θύματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης