Παραπλάνηση Κασσελάκη στις Σπέτσες: Πήγε κρυφά στο εστιατόριο, έκαναν το γύρο του τετραγώνου βουλευτές, για να κρυφτούν από τις κάμερες

Παραπλάνηση Κασσελάκη στις Σπέτσες: Πήγε κρυφά στο εστιατόριο, έκαναν το γύρο του τετραγώνου βουλευτές, για να κρυφτούν από τις κάμερες

Η καταδρομική επιχείρηση για να αποφύγουν τις κάμερες - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

syriza-eksodos-arthrou
Με καταδρομική επιχείρηση προσπάθησε να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης και οι βουλευτές του κόμματος, οργανώνοντας «επιχείρηση»… εξόδου από την εξοχική κατοικία του.
 
Κατά πληροφορίες, ο κ. Κασσελακης αναχώρησε μόνος του διακριτικά και νωρίτερα από την εξοχική κατοικία του, χωρίς αυτό, ωστόσο, να γίνει αντιληπτό, μέσα από ένα στενό σοκάκι, στο οποίο υπήρχε αστυνομική φρούρηση.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, δέκα λεπτά πριν τις 9 το βράδυ, όποτε ολοκληρώθηκε η μαραθώνια συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ επιβιβάστηκαν στα βαν και τα ταξί, με τις πληροφορίες που ερχόταν από το εσωτερικό του αρχοντικού να μεταδίδουν πως επρόκειτο να μεταβούν στα ξενοδοχεία τους, για να φρεσκαριστούν καμία ώρα, πριν το δείπνο.

Ωστόσο, βαν και ταξί έκαναν το γύρο του τετραγώνου, επιλέγοντας αρχικά να κινηθούν προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν του εστιατορίου, για να αποφύγουν με ελιγμούς τα τηλεοπτικά συνεργεία, που καλύπτουν την κομματική διαδικασία. Μετά την… «παραπλάνηση», κατέληξαν τελικά άπαντες στο εστιατόριο «Το νερό της αγάπης», όπου έχουν παρακαθίσει σε γεύμα αυτήν την ώρα.
eksodos-syriza__1_
eksodos-syriza__2_
eksodos-syriza__3_

syriza-eksodos__2_
syriza-eksodos__3_
syriza-eksodos__4_
syriza-eksodos__5_
syriza-eksodos__6_
syriza-eksodos__7_
syriza-eksodos__8_
syriza-eksodos__9_
syriza-eksodos__10_
syriza-eksodos__11_
syriza-eksodos__12_
syriza-eksodos__13_
syriza-eksodos__14_
syriza-eksodos__15_
syriza-eksodos__16_
syriza-eksodos__17_
syriza-eksodos__1_

Ωστόσο, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ήταν ήδη μέσα και τους ανέμενε, καθώς είχε εισέλθει ήδη μυστικά στο χώρο, για να υποδεχθεί τους βουλευτές. Μάλιστα, ο χώρος παρέμενε για ώρα σκοτεινός, ενώ διακρινόταν στο βάθος στρωμένα τραπεζομάντηλα και σερβίτσια, προκειμένου να μην υπάρχουν στοιχεία που να παραπέμπουν στην παρουσία του από νωρίς, στην ταβέρνα.

Αύριο πάντως ολοκληρώνεται η τριήμερη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις ανησυχίες για την κακοκαιρία.

Εκτός κάδρου ο Κασσελάκης

Ακόμη και κάποια από τα τηλεοπτικά συνεργεία που είχαν βρεθεί από νωρίς εκεί, δεν μπορούσαν λόγω σκότους να διακρίνουν αν υπήρχαν άτομα ήδη στο εστιατόριο. Σημειωτέον ότι ο κ. Κασσελάκης επιδίωξε να μην υπάρχει ούτε ένα πλάνο του κατά το τριήμερο των Σπετσών από τα τηλεοπτικά συνεργεία, αποφεύγοντας και αναρτήσεις στα social media, παρά την υπερέκθεση των βουλευτών του κόμματος.

Ειδήσεις σήμερα

Χαλκίδα: Ήταν φίλοι από παιδιά το θύμα με τον σύζυγο της γυναίκας που τον σκότωσε έξω από το σπίτι του

Τα μυστικά των Σπετσών: Τα αναμνηστικά δώρα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τα... μαθήματα social media

Καιρός: «Βουτιά» της θερμοκρασίας - Έπεσε 18 βαθμούς στη Θεσσαλονίκη μέσα σε μόλις 24 ώρες - Άρχισαν χιονοπτώσεις στα βόρεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης