Σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη για τα μέτρα κατά της ακρίβειας την Τετάρτη στις 10.00 - Στις 12.00 οι ανακοινώσεις από Σκρέκα

Σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη για τα μέτρα κατά της ακρίβειας την Τετάρτη στις 10.00 - Στις 12.00 οι ανακοινώσεις από Σκρέκα

Τα μέτρα που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση θα αφορούν προϊόντα για τα οποία η Επιτροπή Ανταγωνισμού διαπίστωσε υπερβάλλοντα κέρδη

6078899
Στις 10.00 το πρωί της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη η κυβερνητική σύσκεψη για την μέτρα κατά της ακρίβειας, στο Μέγαρο Μαξίμου και δύο ώρες αργότερα ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας θα προβεί σε ανακοινώσεις για τις κυβερνητικές αποφάσεις. 

Πληροφορίες του protothema.gr, αναφέρουν ότι τα μέτρα που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση θα αφορούν προϊόντα για τα οποία η Επιτροπή Ανταγωνισμού έχει διαπιστώσει υπερβάλλοντα κέρδη. Για παράδειγμα, βρεφικά γάλατα, πάνες, σαμπουάν, οδοντόπαστες, καθαριστικά και απορρυπαντικά.

Ο κ. Μητσοτάκης προανήγγειλε την λήψη πρόσθετων μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου. 

Ο πρωθυπουργός αφού καλοσώρισε τους υπουργούς - παλαιούς και νέους - στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο για το 2024, τόνισε ότι «οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι για τη βελτίωση της καθημερινότητας κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cya2r33pcq0h)

Όπως ανακοινώθηκε από το πρωθυπουργικό Γραφείο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει αύριο Τετάρτη συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και στον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Η 41χρονη Γεωργία χέρι χέρι με τον σύντροφό λίγη ώρα πριν τη δολοφονήσει - Δείτε βίντεο

Φρίκη στη Βέροια: Τα αδέρφια του νεκρού βρέφους ειδοποίησαν τους παππούδες ότι η 37χρονη μητέρα το σκότωσε

Σαντιό Μανέ: Παντρεύτηκε 18χρονη - Του την είχαν... τάξει από μικρή, πλήρωνε τα έξοδά της στο σχολείο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης