Λίγες μέρες πριν από τη σέντρα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ο Σαντιό Μανέ πέτυχε ένα από τα πιο όμορφα (μη ποδοσφαιρικά όμως) γκολ της καριέρας του καθώς εντελώς ξαφνικά έγινε γνωστό ότι παντρεύτηκε.
Ο 31χρονος Μανέ δεν είχε απασχολήσει ποτέ τα μέσα ενημέρωσης με την εξωγηπεδική του ζωή και η αλήθεια είναι ποτέ δεν είχε συνδεθεί με κάποια κοπέλα.
Το «γιατί» εξηγήθηκε σήμερα όταν και αποκαλύφθηκε ο γάμος του με την 18χρονη Άισα Τάμπα, η οποία (όπως αποκαλύπτουν τα ΜΜΕ της Σενεγάλης) προοριζόταν από τα εφηβικά της χρόνια για να γίνει η γυναίκα του.
Η ηλικία συναίνεσης στη Σενεγάλη είναι τα 16 χρόνια.
Πιστός μουσουλμάνος ο Μανέ, είχε δείξει τις προθέσεις του για την Άισα καλύπτοντας όλα τα έξοδά της μέχρι να τελειώσει το σχολείο και μόλις ενηλικιώθηκε, έγινε γυναίκα του.
Ο γάμος έγινε γνωστός μέσω των φωτογραφιών και των βίντεο που δημοσίευσε η εταιρία που είχε αναλάβει την οργάνωση του και η τελετή πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Σενεγάλης, Ντακάρ παρουσία ελάχιστων ανθρώπων.
Η κυρία Μανέ πάντως θα χρειαστεί να κάνει υπομονή για το μήνα του μέλιτος καθώς το Σαββατοκύριακό ξεκινά το Κύπελλο Εθνών Αφρικής και αμέσως μετά θα έχει συνέχεια στις υποχρεώσεις του με την Αλ Νασρ στη Saudi Pro League.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.