Χρυσόγονος και Πανούσης συμμετέχουν σε εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ

Χρυσόγονος και Πανούσης συμμετέχουν σε εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ

Ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη φαίνεται πώς είναι πολύ κοντά με τη Τρικούπη

Kinal
Κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες εβδομάδες στην κεντροαριστερά, με πρόσωπα να επιστρέφουν στο «σπίτι» τους. Χαρακτηριστική περίπτωση είναι εκείνη του ανεξάρτητου ευρωβουλευτή, Κώστα Χρυσόγονου όπου τον τελευταίο καιρό φημολογείται έντονα ότι διατηρεί ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με τη Φώφη Γεννηματά αλλά και με άλλα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής. Η συμμετοχή του την προηγούμενη εβδομάδα στη Συνδιάσκεψη της τάσης του ΚΙΝΑΛ «Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία», επιβεβαίωσε τις καλές σχέσεις που διατηρεί με τη Τρικούπη αλλά και με ανθρώπους του χώρου.

Επιπλέον, μαζί με τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Πανούση, θα συμμετάσχουν στην επίσημη εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής τη Δευτέρα 5 Ιουλίου με τη Φώφη Γεννηματά. Θα συζητηθεί η «ποιότητα της Δημοκρατίας σήμερα». Ομιλητές θα είναι ο τομεάρχης του ΚΙΝΑΛ Μαρίνος Σκανδάμης και ο καθηγητές Ξενοφών Κοντιάδης, συντονιστής θα είναι το στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη στον τομέα της δικαιοσύνης Νικόλας Κανελλόπουλος.

Ο Κώστας Χρυσόγονος, πάντως, σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΚΙΝΑΛ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι αυτό «δεναποκλείεται να συμβεί εάν συντρέξουν προϋποθέσεις», προσθέτοντας όμως ότι «αυτή τη στιγμή αυτές δεν υπάρχουν». Ο Γιάννης Πανούσης από την άλλη, έχει απομακρυνθεί από την Κουμουνδούρου εδώ και αρκετό καιρό εκφράζοντας συχνά τη διαφωνία του. Στη Τρικούπη άλλωστε, κοιτούν με ιδιαίτερη προσοχή τους απογοητευμένους από τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, θέλοντας να τους προσεγγίσουν.

Πρόσφατα άλλωστε, ο Χρήστος Μάρκου από τη Λάρισα, ο οποίος δραστηριοποιούνταν στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκε με τον γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστοδουλάκη, οριστικοποιώντας την επιστροφή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Χριστοδουλάκης συνεχίζει να έχει επαφές με πρόσωπα από την περιφέρεια.

Δεν είναι μυστικό πως ενόψει των εσωκομματικών εκλογών γίνονται έντονες ζυμώσεις στον χώρο. Οι περιοδείες σε όλη τη χώρα έχουν ήδη αρχίσει για τους υποψήφιους και τα επιτελεία τους ενώ, ήδη γίνονται επαφές με παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ ώστε να επιστρέψουν στον χώρο και να ενισχυθεί το κόμμα.

Ειδήσεις σήμερα: 

«Τείχος» προστασίας τον Ιούλιο πριν την ανοσία: Σε «κλοιό» μέτρων τα νησιά, σε αυστηρό πλαίσιο η ψυχαγωγία

Σοκ στην Κεφαλονιά για τους τρεις νεκρούς στο τροχαίο στα Κοκύλια

Φωτογραφίες: Πώς άντεξαν οι Εύζωνες στον καύσωνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης