Η γυμναστική της καραντίνας: Διώξτε τα περιττά κιλά με «Kangoo jumps»!

Η γυμναστική της καραντίνας: Διώξτε τα περιττά κιλά με «Kangoo jumps»!

Είναι η μορφή σωματικής άσκησης, που τον καιρό της καραντίνας έχει γίνει η απόλυτη μόδα των celebrities - Το trend μας ήρθε από την Αμερική, αγαπήθηκε στην Ευρώπη και την δημοτικότητά του εκσφενδόνισαν σταρ όπως η Κέιτ Μος, οι αδελφές Καρντάσιαν, η Τζένιφερ Ανιστον και πολλοί άλλοι διάσημοι του Hollywood, που έχουν βάλει το kangoo στην καθημερινότητά τους

gym
Στην Ελλάδα έχει διάφορους οπαδούς όπως οι Ηλιάνα Παπαγεωργίου , Ελεονώρα Μελέτη , Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Μελίνα Ασλανίδου , Εβελυν Καζαντζόγλου , Νίκος Μουτσινάς , Μαίρη Συνατσάκη και πολλοί άλλοι.

«Αγαπήθηκε ιδιαίτερα γιατί είναι αερόβια και αναερόβια άσκηση πράγμα που σημαίνει ότι το σώμα καίει λίπος κρατώντας τους μυες δυνατούς. Χάνουμε πόντους και κιλά γρήγορα, αφού μία ώρα Kangoo ισοδυναμεί με 2 ώρες προπόνησης πράγμα που σημαίνει ότι χάνονται περί τις 1000 θερμίδες (την ώρα). Από τον πρώτο μήνα δε , εξαφανίζεται η κυτταρίτιδα κατά 60% και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη δίαιτα” μας τονίζει η Ελμίρα Μπεγκάτη, η γυμνάστρια πολλών εγχώριων διασημοτήτων.

Η συγκεκριμένη γυμναστική υπάρχει πολλά χρόνια στο εξωτερικό αλλά η Ελλάδα την κάνει τώρα μόδα. Τα πόδια στηρίζονται σε μπότες - ειδικής κατασκευής, με ελάσματα στον πάτο με την βοήθεια των οποίων κάνουμε επαναλαμβανόμενες αναπηδήσεις. Ολο το σώμα γυμνάζεται αλλά κυρίως εστιάζει στα πόδια και την κοιλιά. Καίει τις διπλάσιες θερμίδες από κάθε άλλη γυμναστική και ενδείκνυται από τον πιο αρχάριο μέχρι τον πιο προχωρημένο. Και από την ηλικία των 6 μέχρι τα βαθειά γεράματα. « Λόγω της αντικραδασμικής ιδιότητας της μπότας μπορούν να την κάνουν μέχρι και άτομα που εμφανίζουν μυοσκελετικά προβλήματα» μας λέει η Ελμίρα Μπεγκάτη.

Επίσης μας λέει ότι «είναι η πιο κατάλληλη εποχή γι΄αυτήν την γυμναστική σε περίοδο καραντίνας που όλοι είδαμε τα σώματά και την διάθεσή μας να αλλάζουν. Μπορούμε να κάνουμε Kangoo στο σπίτι μας , σε κάποια πλατεία ή ακόμη και στην φύση. Αξιοσημείωτο είναι ότι ανεβάζει τις ενδορφίνες , ορμόνες της χαράς, γι΄αυτό και η συγκριμένη γυμναστική συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης. Είναι ο πιο ωραίος τρόπος για να επιστρέψουμε , σε λίγο καιρό στην καθημερινότητά μας, με ωραία σώματα, καλή διάθεση και σε καλή φυσική κατάσταση».

gym__1_
gym__2_
gym__3_
gym__4_
gym__5_
gym__6_
gym__7_
gym__8_
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης