Μπορεί το διαγωνιστικό μέρος της Eurovision να ακυρώθηκε φέτος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο οι fans δε θα μείνουν χωρίς Eurovision.
Όπως είχε προαναγγελθεί, η EBU ετοιμάζει ένα τηλεοπτικό show εναλλακτικό της Eurovision. Αυτό θα έχει τίτλο «Europe Shine A Light» κι έχει στόχο να τιμήσει τους 41 καλλιτέχνες που πήραν μέρος αλλά δε θα διαγωνιστούν και φυσικά να δείξει την ενότητα της Ευρώπης.
Στο εν λόγω show οι καλλιτέχνες θα προλογίσουν από το σπίτι τους τα τραγούδια τους από τα οποία θα προβληθεί ένα απόσπασμα, με τη συνολική διάρκεια του προγράμματος να φτάνει τις δύο ώρες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.