H Κλέλια Ρένεση δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια... διαφορετική φωτογραφία. Χωρίς μακιγιάζ και με σημάδια από μικρές γρατσουνιές στο πρόσωπό της να είναι ευδιάκριτες, η ηθοποιός έσπευσε να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει.
«Όχι δεν έχω παλέψει με αγριόγατα... Έχω 10 μηνών μωρό κλεισμένο 10 μέρες στο σπίτι (με κομμένα νυχιά υπόψιν). Αυτά» έγραψε η Κλέλια Ρένεση, εξηγώντας πως η κόρη της είναι κάπως ζωηρή αυτές τις μέρες.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.