Μπάγια Αντωνοπούλου: Μετά τα 30, μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς οικογένεια και παιδιά

Μπάγια Αντωνοπούλου: Μετά τα 30, μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς οικογένεια και παιδιά

«Δεν θεωρώ ότι είναι βάναυσο το πρωινό ξύπνημα. Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, δεν αισθάνεσαι έτσι», είπε η δημοσιογράφος

Baya_Antonopoulou
H Μπάγια Αντωνοπούλου επέστρεψε στην ενημέρωση μέσα από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega». Η δημοσιογράφος μίλησε για την επαναλειτουργία του καναλιού και τις εντυπώσεις της από τις πρώτες ημέρες, την προσωπική της ζωή και την δημιουργία οικογένειας.

«Οι εντυπώσεις μου από τις πρώτες μέρες του Mega είναι οι καλύτερες. Έχει το κύρος και την ποιότητα του παλαιού Mega , αλλά και νέα πρόσωπα, στη νέα εποχή που σηματοδοτεί το άνοιγμα του καναλιού. Είμαστε μια ομάδα που προσπαθούμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου. Να ξέρουν ότι από το Μεγάλο Κανάλι θα μάθουν πρώτοι ό,τι συμβαίνει στην Ελλά­δα και στο εξωτερικό και ότι αυτό που θα ακούσουν θα είναι έγκυρο».

«Το ξυπνητήρι χτυπάει στις 03:30 και μία ώρα μετά είμαι ήδη στο κανάλι. Πρώτος καφές και ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις πριν να βγούμε στον αέρα. Μετά την εκπομπή, προτεραιότητα έχει η προετοι­μασία της επόμενης ημέρας. Ακολουθούν οι υποχρεώσεις του σπιτιού, που δεν τελειώ­νουν ποτέ, αλλά και ποιοτικές στιγμές με τα αγαπημένα μου πρόσωπα», λέει Μπάγια Αντωνοπούλου στο περιοδικό Downtown.

«Δεν θεωρώ ότι είναι βάναυσο το πρωινό ξύπνημα. Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, δεν αισθάνεσαι έτσι. Εξάλλου, πολλά επαγγέλματα απαιτούν πολύ πρωινό ξύπνημα. Η δική μας δουλειά είναι πολύ ξεκούραστη σε σχέση με άλλες. Οι αρτοποιοί και οι νυχτοφύλακες τι να πουν;».
«Πιστεύω ότι μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες στην προσωπική και στην επαγγελματική σου ζωή. Είμαι τυχερή που ο σύντροφος μου είναι ένας υπέροχος άνθρω­πος, με κατανόηση και πάντα δίπλα μου, στα καλά και στα δύσκολα. Βλέπω πως χαίρεται για την εξέλιξη μου και κάνει ό,τι καλύτε­ρο για να με στηρίξει. Εξάλλου, και αυτός δουλεύει αρκετές ώρες, είναι chef και το επάγγελμα του είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και χωρίς σταθερό ωράριο, οπότε καταλαβαίνει τις απαιτήσεις της δικής μου δουλειάς».

«Δεν ξέρω αν με έχει πιάσει το άγχος της ηλικίας τώρα που έκλεισα τα 30. Η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι καμιά φορά πως έχω περάσει στην επόμενη πίστα. Μετά τα 30, μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς οικογένεια και παιδιά, δεν με αγχώνει. όμως αυτό. Νιώθω ότι έχω ωριμάσει ως. άνθρωπος, βάζω άλλες προτεραιότητες και ζυγίζω πιο καλά τα πράγματα απ' ό,τι παλαιότερα».

Διαβάστε επίσης:

Η αντίδραση Μητσοτάκη όταν ενημερώθηκε από Τσιόδρα: «Μπροστά στο να χάσω ανθρώπους, δεν με ενδιαφέρουν τα δισεκατομμύρια»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης