Κορωνοϊός: Ο Θοδωρής Αθερίδης στέλνει το δικό του μήνυμα - «Μένουμε σπίτι!»

Κορωνοϊός: Ο Θοδωρής Αθερίδης στέλνει το δικό του μήνυμα - «Μένουμε σπίτι!»

Ο δημοφιλής ηθοποιός έστειλε το δικό του... μήνυμα συμβουλών για τη προφύλαξη από τον νέο κορωνοϊό - Τόνισε να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή στα άτομα τρίτης ηλικίας αλλά και σε όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες

thodoris_atheridis
Το δικό του μήνυμα για τον νέο κορωνοϊό θέλησε να στείλει ο δημοφιλής ηθοποιός, Θοδωρής Αθερίδης, προτρέποντας μέσω του βίντεο που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα, να μείνουμε σπίτι αυτές τις δύσκολες μέρες που ο φονικός ιός έχει «χτυπήσει» και τη χώρα μας.

Ο Θοδωρής Αθερίδης, τόνισε να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή στα άτομα τρίτης ηλικίας, αλλά και στους νεότερους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και να μην ρισκάρουμε να κολλήσουμε ούτε εκείνους, αλλά να μη νοσήσουμε ούτε εμείς.

«Μένουμε σπίτι. Αυτός είναι ο πιο απλός τρόπος για να μη μεταδώσουμε και για να μην κολλήσουμε και εμείς οι ίδιοι τον νέο κορωνοϊό», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στο μήνυμά τους. Και καταλήγει: «Μένουμε σπίτι! Όλοι!».

Repost από @jennybalatsinou @atheridis_thodoris_official #μένουμε_σπίτι

Δημοσιεύτηκε από Vaso Sarmatzi στις Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020


Αναλυτικά όσα είπε ο Θοδωρής Αθερίδης:

«Και να λοιπόν που έφτασε η ώρα και η δική μου η γενιά να βρεθεί αντιμέτωπη με κάτι πολύ σοβαρό. Κάτι πολύ σοβαρό και κάτι πολύ απλό ταυτόχρονα. Λέω πως είναι απλό, γιατί είναι απλώς ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να διαχειριστούμε τις συνέπειες αυτής της σοβαρότητας. Όλοι έχουν ανθρώπους στην τρίτη ηλικία που θα θέλαμε να τους δούμε να ζούνε πολλά χρόνια ακόμα. Έχουμε φίλους νεότερους, σε ευπαθείς ομάδες, οι οποίοι θα κινδυνεύσουν άμεσα αν κολλήσουν τον νέο κορωνοϊό. Μένουμε σπίτι. Αυτός είναι ο πιο απλός τρόπος για να μη μεταδώσουμε και για να μην κολλήσουμε και εμείς οι ίδιοι τον νέο κορωνοϊό. Οποιαδήποτε κυβέρνηση, οποιοδήποτε κράτος, ό,τι μέτρα κι αν πάρει αν ο πολίτης ο ίδιος δεν δείξει ατομική ευθύνη και συνέπεια, τότε τα πράγματα δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα. Μένουμε σπίτι! Όλοι!». 

Διαβάστε επίσης: 

Κορωνοϊός: Κατέβασε ρολά η ταβέρνα στην Αράχωβα που έφαγαν Τανιμανίδης - Μπόμπα

Μπριγκίτε Νίλσεν: Για 4.500 δολάρια, θα δεχόταν να πέσει θύμα του κορωνοϊού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης