Κορωνοϊός: Η νέα ανάρτηση του Τομ Χανκς - «Μας φροντίζουν εξαιρετικά»

Κορωνοϊός: Η νέα ανάρτηση του Τομ Χανκς - «Μας φροντίζουν εξαιρετικά»

Ο βραβευμένος ηθοποιός Τομ Χανκς και η σύζυγός του διαγνώσθηκαν με κορωνοϊό, ενώ βρισκόντουσαν στη Μελβούρνη για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τομ Χανκς

rita-wilson-tom-hanks-2
Με μία νέα ανάρτηση στα social media ο Τομ Χανκς ενημέρωσε για την κατάσταση τόσο της δικής του υγείας του όσο και της συζύγου του Ρίτα Γουίλσον.

Ο βραβευμένος ηθοποιός και η σύζυγός του διαγνώσθηκαν με κορωνοϊό, ενώ βρίσκονταν στη Μελβούρνη για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τομ Χανκς.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα γυρίσματα διακόπηκαν με τον ταλαντούχο ηθοποίο να κάνει ένα update σήμερα για την κατάσταση της υγείας τους.

Και οι δύο τράβηξαν μία selfie όπου χαμογελούν φορώντας τα καπέλα τους, με τον Χανκς να γράφει στο ποστ: «Γεια σας. Εγώ και η Ρίτα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εδώ από την Μελβούρνη, που μας φροντίζουν εξαιρετικά. Εχουμε τον covid-19 και είμαστε σε καραντίνα ώστε να μην εξαπλώσουμε την ίωση σε άλλους. Υπάρχουν κάποιοι που μπορεί να κινδυνέψουν με σοβαρή ασθένεια. Πάμε μέρα με την ημέρα. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας αν ακούσουμε τις συμβουλές των ειδικών και φροντίσουμε τους εαυτούς μας και ο ένας τον άλλον. Να θυμάστε, παρά τα όσα συμβαίνουν, δεν υπάρχει κλάμα στο μπέιζμπολ… Χανκς».


Διαβάστε περισσότερα:

Τομ Χανκς & Ρίτα Γουίλσον: «Έχουμε κορωνοϊό» - «Είναι τρελό», λέει ο γιος τους

Κορωνοϊός: Θετικοί στον ιό ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον

Τα πάντα για τον κορωνοϊό: Συμπτώματα - Οδηγίες - Τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης