Ο Χάρης Βαρθακούρης απαντά για το Big Brother και για το νέο βήμα της Αντελίνας

Ο Χάρης Βαρθακούρης απαντά για το Big Brother και για το νέο βήμα της Αντελίνας

«Αισθάνομαι περήφανος για τη γυναίκα μου» λέει μεταξύ άλλων 

varthakouris-682x384
Ο Χάρης Βαρθακούρης σε πρόσφατες δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή, μίλησε για το νέο επαγγελματικό βήμα της συζύγου του στον Alpha αλλά και το δικό του νέο βήμα στην παρουσίαση του Big Brother στον ΣΚΑΪ. O Xάρης αποκάλυψε ότι ακόμα δεν έχει δώσει τα χέρια με το κανάλι, αλλά βρίσκεται σε συζητήσεις. 


«Θα σας πω τίμια, ακόμα συζητάμε. Αν υποθέσουμε ότι είχα συμφωνήσει, δεν θα ήταν πιο φρόνιμο να το ανακοινώσω επισήμως και όχι λίγο στα πεταχτά, στον δρόμο; Αισθάνομαι περήφανος για τη γυναίκα μου. Ένα από τα πράγματα που αγαπώ είναι η καπατσοσύνη της. Αν βάλει κάτι στο μυαλό της, ο κόσμος να χαλάσει θα το πετύχει. Αποδεικνύεται ότι το όνειρο της τηλεόρασης, όχι μόνο το είχε πολύ σοβαρά στο μυαλό της, αλλά να, τώρα που συζητάμε έχει υπογράψει.


Από κοινού αποφασίσαμε να δοκιμάσει ο καθένας τις δυνάμεις του ατομικά και κανείς δεν μας εμποδίζει κάποια στιγμή στο μέλλον να ξανασμίξουμε. Στην τελική, στο σπίτι είμαστε μαζί, ας κάνουμε ένα διαλειμματάκι τα απογεύματα», κατέληξε ο Χάρης Βαρθακούρης στις δηλώσεις του για το Πρωινό του ANT1.


Ο Χάρης Βαρθακούρης απαντά για το Big Brother




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης