Η Στεφανία Λυμπερακάκη είναι το φαβορί για τη Eurovision

Η Στεφανία Λυμπερακάκη είναι το φαβορί για τη Eurovision

Αυτό που μένει είναι να πέσουν οι υπογραφές - Ποιοι άλλοι διεκδίκησαν συμμετοχή

Stefani_Lymperaki
Εδώ και καιρό το όνομα της Ελληνο-ολλανδής Στεφανίας Λυμπερακάκη ακούγεται για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην φετινή Eurovision. Σύμφωνα με το πληροφορίες της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου», η 18χρονη σταρ είναι θα είναι η εκπρόσωπός μας. Το θέμα του τραγουδιού θα έχει να κάνει με τις… υπερδυνάμεις που έχουν σήμερα τα κορίτσια/supergirls προκειμένου να ανταπεξέλθουν στη ζωή και -φυσικά- θα είναι σε χαρούμενο, χορευτικό ρυθμό. Τη σκηνική παρουσία θα αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ το τραγούδι θα είναι του γνωστού μουσικοσυνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλου. Και οι δύο άντρες έχουν τεράστια εμπειρία στον διαγωνισμό, αφού έχουν συμμετάσχει και με άλλες χώρες.  Ακόμα βέβαια δεν έχουν πέσει οι υπογραφές για να δοθεί το πράσινο φως στη νεαρή τραγουδίστρια. Όπως ειπώθηκε, η επίσημη ανακοίνωση από την ΕΡΤ αναμένεται αρχές Φεβρουαρίου, μέσα από το δελτίο ειδήσεων. 

Η Στεφανία Λυμπερακάκη στην Eurovision 2020 με την Ελλάδα


Εκτός Ειρήνη Παπαδοπούλου και One

Αν τελικά επιβεβαιωθούν τα παραπάνω, εκτός από τη Στεφανία Λυμπερακάκη την εκπροσώπηση στην Eurovision διεκδίκησαν τόσο η Ειρήνη Παπαδοπούλου με ένα τραγούδι του Ισραηλινού συνθέτη και παραγωγού Doron Medalie που είχε γράψει το κομμάτι «Toy», με το οποίο η Netta είχε κερδίσει το 2018, όσο και το συγκρότημα των ONE με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου να υπογράφει το τραγούδι. Θυμίζουμε ότι οι ONE είχαν συμμετάσχει στην Eurovision του 2002 με τα χρώματα της Κύπρου και είχαν μάλιστα κατακτήσει την 6η θέση με το «Gimme».

Ποια είναι η Στεφανία Λυμπεράκη

Η Στεφανία Λυμπερακάκη (ολλανδικά: Stefania Liberakakis‎, 17 Δεκεμβρίου 2002), γνωστή απλά ως Stefania, είναι Ολλανδή τραγουδίστρια και ηθοποιός ελληνικής καταγωγής. Η Stefania ως πρώην μέλος των "Kisses" εκπροσώπησε την Ολλανδία στον Παιδικό Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2016 και κατέλαβαν την 8η θέση. Η Stefania είναι φαβορί για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2020. Την σύνθεση του τραγουδιού έχει αναλάβει ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ενώ την χορογραφία ο Φωκάς Ευαγγελινός.
Κλείσιμο
Στην ηλικία των 9 ετών, η Λυμπερακάκη συμμετείχε στο The Voice Kids της Ολλανδίας. Μετά από αυτό τραγούδησε στο Kinderen voor Kinderen για δύο χρόνια. Από τότε κυκλοφόρησε τέσσερα σινγκλ. Επίσης έχει παίξει σε πολλές σειρές και ταινίες στην Ολλανδία. Η Stefania έγινε γνωστή στην Ελλάδα από την εμφάνιση της μαζί με την Κόνι Μεταξά και την Ιλένια Ουίλιαμς στα MAD Video Music Awards 2019.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Let the weekend begin 💙

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefania (@stefania_) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Someone you loved~ @lewiscapaldi #cover #livecover

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefania (@stefania_) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης