Νικηφόρος: «Θα ήμουν με χάπια και κατάθλιψη, αν δεν ασχολιόμουν με τη μουσική»

Νικηφόρος: «Θα ήμουν με χάπια και κατάθλιψη, αν δεν ασχολιόμουν με τη μουσική»

«Ο χώρος μας έχει πολλά πάνω και κάτω - Γι' αυτο και είναι απαραίτητο να είσαι προετοιμασμένος και να διαθέτεις γερό στομάχι - Από την άλλη, μου έχουν πει πως όταν είσαι πάνω στο άλογο, να χαιρετάς τους πεζούς, διότι αργά η γρήγορα θα κατέβεις»

nikiforos_main_again_2
Ο Νικηφόρος, ένας από τους πιο ταλαντούχους ερμηνευτές της γενιάς του, έγινε εξώφυλλο σε γνωστό περιοδικό και δήλωσε πως, εάν δεν ασχολιόταν με την μουσική, θα ήταν με χάπια και κατάθλιψη.

Με την τελευταία του επιτυχία «Τα λέμε το βράδυ» να είναι σταθερά στο Top 20 του ραδιοφωνικού AirPlay, σε μόλις ένα μήνα κυκλοφορίας, αλλά και οι εμφανίσεις του να συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία στο πλευρό του Νίκου Βέρτη στο νυχτερινό κέντρο YTON , ο Νικηφόρος, παραχωρώντας συνέντευξη, μίλησε για τα πάντα!

Δείτε κάποια αποσπάσματα της συνέντευξης του:

- «Η δουλειά μας είναι ανταγωνιστική και δεν προχωράει μπροστά πάντα ο καλύτερος».

- «Ο κόσμος ως επί το πλείστον με έμαθε μέσα από τα τραγούδια μου. Οι περισσότεροι δεν θυμούνται καν πως ήμουν στο X-Factor. Και αυτό είναι κάτι πολύ όμορφο, διότι σημαίνει πως τα τραγούδια μου αγαπήθηκαν και τραγουδήθηκαν. Ο κόσμος με ζει μέσα από τα τραγούδια μου στην καθημερινότητά του. Με ακούει στο αυτοκίνητο, στον δρόμο για τη δουλειά, αλλά και όταν έρθει να με δει στο νυχτερινό κέντρο YTON, όπου εμφανίζομαι. Στην ουσία η συμμετοχή μου στο X-Factor δεν με ακολούθησε και δεν έδωσε το στίγμα στη μετέπειτα πορεία μου»

- «Ο χώρος μας έχει πολλά πάνω και κάτω. Γι' αυτο και είναι απαραίτητο να είσαι προετοιμασμένος και να διαθέτεις γερό στομάχι. Από την άλλη, μου έχουν πει πως όταν είσαι πάνω στο άλογο, να χαιρετάς τους πεζούς, διότι αργά η γρήγορα θα κατέβεις».

Κλείσιμο
- «Έχουμε φτάσει στο σημείο να λέμε πως, όταν παίρνουμε ορισμένα πράγματα που μας αναλογούν και μας αξίζουν, μας κάνουν και χάρη. Με αυτή την έννοια, ναι, μου έχουν φερθεί καλά. Αλλά ακόμα και αυτό μάλλον πρέπει να το λέμε. Προσωπικά, έχω να θυμάμαι όμορφες συναντήσεις με συναδέλφους, όπως για παράδειγμα την περσινή μου συνεργασία με τον Πανό Κιάμο στο Posidonio. Ήταν κάτι απίθανο αυτό που μου συνέβη, διότι πέρα από αυτά που θεωρώ που αναλογούσαν, ο Πάνος μου έδωσε ακόμα περισσότερα πράγματα. Με λίγα λόγια, με αξιολόγησε καλύτερα από την αγορά, άρα δεν μπορώ παρά να του πω ένα δημόσιο ευχαριστώ. Και στην τωρινή μου, όμως, συνεργασία με τον Νίκο Βέρτη περνάω πολύ όμορφα. Ξεκινήσαμε μαζί από το καλοκαίρι στο νυχτερινό κέντρο ΟΡΑΜΑ και συνεχίζουμε μαζί στο YTON. Πρόκειται για έναν χώρο που ιδιαίτερα φιλικός στον κόσμο, αλλά και ένα στολίδι στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης».

Ακούστε τη νέα του επιτυχία «Τα λέμε το βράδυ»

Νικηφόρος - Τα Λέμε Το Βράδυ (Official Music Video)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης