Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εγκαινίασε την πρώτη του έκθεση φωτογραφίας

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εγκαινίασε την πρώτη του έκθεση φωτογραφίας

H έκθεση τιτλοφορείται «12.000 km» και περιλαμβάνει 90 φωτογραφίες που κατέγραψε ο παρουσιαστής από τις Φιλιππίνες μέχρι το Λας Βέγκας, από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως τον Δεκέμβριο του 2019

534534
«Είναι μια καινούργια αρχή για μένα στον χώρο της φωτογραφίας» δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, στη διάρκεια των χθεσινών εγκαινίων της έκθεσης. Μάλιστα χθες ήταν και τα γενέθλια του παρουσιαστή, ο οποίος σημείωσε: «Γίνομαι 46 χρόνων και νιώθω πως βρίσκομαι στην ωραιότερη ηλικία της ζωής μου. Νομίζω πως είμαι στην πιο δημιουργική ηλικία και, έπειτα από 30 χρόνια τηλεόρασης, μόνο ευχαριστώ στο Θεό μπορώ να πω».

Η πρώτη έκθεση φωτογραφίας του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι ένα φωτογραφικό ταξίδι από τις Φιλιππίνες μέχρι το Λας Βέγκας με ενδιάμεσες στάσεις σε πόλεις και χωριά, η οποία εγκαινιάζεται την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 20:00 στο «The Blender Gallery», έναν χώρο τέχνης και εκδηλώσεων στη Γλυφάδα, είναι γεγονός!
Η έκθεση αποτελείται από 90 έργα τραβηγμένα από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως τον Δεκέμβριο του 2019.

Τη βραδιά των εγκαινίων, παρούσες μεταξύ άλλων ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Έλλη Κοκκίνου, οι οποίες δήλωσαν ενθουσιασμένες με αυτή την άγνωστη πλευρά του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η έκθεση που φιλοξενείται στην γκαλερί The Blender στη Γλυφάδα (Ζησιμοπούλου 4), συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη (μέχρι τις 20.00) και ολοκληρώνεται αύριο Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου (10.00 - 18.00).


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης