Τον δικό του λογαριασμό στο Instagram έχει ο Ντίνος Καρύδηςκαι μάλιστα είναι ιδιαίτερα δραστήριος. Σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις του ο ηθοποιός αποκάλυψε για ποιο πράγμα μετανιώνει.
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε φωτογραφίες του με την Τζένη Καρέζη και έγραψε στη λεζάντα πως όσο η ηθοποιός ζούσε δεν πρόλαβε να της πει ότι την αγαπούσε και να την ευχαριστήσει για όσα έκανε για εκείνον.
«Από τότε που πέθανε η Τζένη, δεν φεύγει αυτό το βάρος από πάνω μου... Μετανιώνω γιατί όσο ζούσε δεν της είπα ούτε της έδειξα ποτέ πόσο την αγαπώ και πόσο πολύ την ευχαριστώ για όλα. Το λέω συνέχεια στις προσευχές μου και θέλω να πιστεύω ότι από εκεί που βρίσκεται με ακούει και με κατανοεί», εξομολογήθηκε στους διαδικτυακούς του φίλους.
Το ΥΓΕΙΑ θα αναλάβει δωρεάν την παρακολούθηση και φροντίδα ασθενών, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τον διαχρονικό κοινωνικό του ρόλο και τη δέσμευσή του στην ισότιμη πρόσβαση στην υγεία.