Το πρώτο της παιδάκι απέκτησε το μεσημέρι του Σαββάτου η Κλέλια Ρένεση. Η ηθοποιός που είναι ζευγάρι με τον παγκοσμίου φήμης μουσικό Μανού Τσάο έφερε στον κόσμο ένα όμορφο κοριτσάκι. Το μωράκι είναι πολύ καλά στην υγεία του και γεννήθηκε 3.450 κιλά.
Η Κλέλια Ρένεση πριν από λίγες μέρες σε ανάρτησή της στο Ιnstagram αναφερόταν στη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» αποκαλύπτοντας πως δεν θα συνεχίσει να είναι στο καστ της σειράς λόγω του μωρού της.
Τι είχε στο Vice για τον σύντροφό της
Πώς ήταν η πρώτη φορά που τον είδε σε συναυλία; Ήταν στη Θεσσαλονίκη, το 2014. Ήταν συγκλονιστικός. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα που κάνει. Δεν έχει καταφέρει ποτέ κανείς να το κάνει. Δεν είναι μόνο ο Manu, είναι όλη η ομάδα La Ventura. Όλος ο μηχανισμός είναι ένα καλοκουρδισμένο ρολόι που καταφέρνει να κάνει 50.000 άτομα να χτυπιούνται σαν ένα. Είναι τρομερό.
Όταν βρέθηκε σε αυτήν τη συναυλία, της βγήκε η ανάγκη να γνωρίσει και να συνδημιουργήσει με αυτόν τον άνθρωπο; Τον είχα γνωρίσει ήδη εγώ. Είχαμε πει πέντε κουβέντες. Εμένα ποτέ δεν μου ήρθε στο μυαλό να συνεργαστώ με τον Manu. Δεν πίστευα ότι μπορεί να γίνει αυτό, ούτε το περίμενα, ούτε το φανταζόμουν. Έγραφα στίχους στα ελληνικά. Τώρα, από πού κι ως πού εγώ να συνεργαστώ με τον Manu; Δεν μου έμπαινε στο μυαλό. Και δεν είχαμε και οικειότητα. Αλλα κι όταν αποκτήσαμε οικειότητα και φιλική σχέση δεν πήγα ποτέ εγώ να του πω κοίτα έχω κάτι στίχους θες να κάνεις κάτι; Θα γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι. Ο Manu βρήκε δρόμο να γίνει αυτό. Εγώ δεν το περίμενα ποτέ ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς