Η Κέιτ Μίντλετον «κατέβασε» άνετα μια μπύρα για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου

Η Κέιτ Μίντλετον «κατέβασε» άνετα μια μπύρα για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου

Γοητευτική με πράσινο παλτό Alexander McQueen η δούκισσα του Κέιμπριτζ μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ τίμησαν, όπως κάθε χρόνο, τον Άγιο Πατρίκιο, προστάτη της Ιρλανδίας

kate_midleton_art
Κατέβασε με άνεση ένα ποτήρι παραδοσιακή ιρλανδική μπύρα, διαψεύδοντας έτσι τα δημοσιεύματα που το τελευταίο διάστημα έκαναν λόγο για νέα εγκυμοσύνη.

Η Κέιτ Μίντλετον μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής το αρχηγείο της Ιρλανδικής Φρουράς στο Χάουνσλοου, στο δυτικό Λονδίνο, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Πατρικίου, προστάτη της Ιρλανδίας.

Το ζευγάρι των γαλαζοαίματων παρακολούθησε στρατιωτική παρέλαση και αργότερα ήπιε παραδοσιακή ιρλανδική μπύρα ενώ είχε την ευκαιρία να συναντήσει για ακόμα μία φορά τον Ντόμχναλ, ένα τεράστιο Ιρλανδικό γουλφχάουντ, που είναι εδώ και επτά χρόνια η μασκότ της στρατιωτικής μονάδας.



Η  δούκισσα του Κέμπριτζ ακολουθώντας μια παράδοση που ξεκίνησε το 1901 η βασίλισσα Βικτόρια, μοίρασε τριφύλλια στους αξιωματικούς, καθώς η παράδοση απαιτεί αυτό να γίνεται από μια εξέχουσα γυναικεία προσωπικότητα της βασιλικής οικογένειας.

Η μέλλουσα βασίλισσα της Γηραιάς Αλβιόνας έκλεψε για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Η δούκισσα του Κέιμπριτζ φόρεσε πράσινο παλτό σε στιλ μιλιτέρ του αγαπημένου της οίκου Alexander McQueen, αφού το πράσινο είναι το παραδοσιακό χρώμα της ημέρας, καπέλο στην ίδια απόχρωση και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρες γόβες Gianvito Rossi, σκουλαρίκια με αμέθυστο Kiki McDonough και μια μεγάλη καρφίτσα στο πέτο του οίκου Cartier, που απεικονίζει ένα τριφύλλι, το σύμβολο του κινήματος ανεξαρτησίας των Ιρλανδών.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εμφανίστηκε στο πλευρό της συζύγου του με πλήρη στρατιωτική αμφίεση αφού από το 2012, δηλαδή ένα χρόνο μετά τον γάμο του, κατέχει και τον τίτλο του συνταγματάρχη της Ιρλανδικής Φρουράς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης