«Είσαι ξεχωριστή»: Τα μηνύματα εμψύχωσης της Μέγκαν σε εργάτριες του σεξ πάνω σε μπανάνες

«Είσαι ξεχωριστή»: Τα μηνύματα εμψύχωσης της Μέγκαν σε εργάτριες του σεξ πάνω σε μπανάνες

Το πριγκιπικό ζεύγος επισκέφθηκε φιλανθρωπική οργάνωση  που στηρίζει ιερόδουλες στην προσπάθειά τους να αλλάξουν τη ζωή τους 

meghanm
Μία οργάνωση που στηρίζει εργάτριες του σεξ στην προσπάθειά τους να αλλάξουν τη ζωή τους και να καταφέρουν να απεμπλακούν από την πορνεία επισκέφτηκαν οι Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, στο πλαίσιο της περιοδείας του στο Μπρίστολ.

Η δούκισσα του Σάσεξ αποφάσισε να γράψει μηνύματα συμπαράστασης πάνω σε μπανάνες, την ώρα που βοηθούσε εθελόντριες της οργάνωσης να πακετάρουν δέματα για τις εν λόγω γυναίκες, ρωτώντας μάλιστα αν υπάρχει μαρκαδόρος. 

«Έχετε ένα μαρκαδόρο; Έχω μία ιδέα», είπε η Μέγκαν. «Είχα δει σε μία εκπομπή αυτό το πρότζεκτ, το οποίο ξεκίνησε κάποιος στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένα πρόγραμμα κολατσιού στα σχολεία, όπου σε κάθε μπανάνα έγραφε μία αφιέρωση ή κάτι για να κάνει τα παιδιά να νιώθουν όμορφα», είπε η δούκισσα στους εθελοντές της οργάνωσης

«Είσαι γενναία», «Αγαπήθηκες», «Είσαι ξεχωριστή», «Είσαι δυνατή» είναι μερικά από αυτά που γράφτηκαν πάνω στα φρούτα.

strong
Κλείσιμο


Το βασιλικό ζεύγος ξεναγήθηκε στους χώρους της οργάνωσης και συναντήθηκε κατ’ ιδίαν και με μια πρώην ιερόδουλη, που είχε καταφέρει να δραπετεύσει από τη ζωή στους δρόμους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης