Μέγκαν Μαρκλ & πρίγκιπας Χάρι: Ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι

Μέγκαν Μαρκλ & πρίγκιπας Χάρι: Ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι

Κοινός φίλος του ζευγαριού μιλάει για τη σχέση τους

_xari-meghan
Η Μέγκαν Μέγκαν και ο πρίγκιπας Χάρι απολαμβάνουν τον πρώτο χρόνο του έγγαμου βίου τους. Η συγγραφέας και δημοσιογράφος Bryony Gordon μίλησε για το ζευγάρι σε τηλεοπτική εκπομπή. «Είναι τόσο αξιαγάπητοι. Τους είδα πρόσφατα μαζί και είναι αγαπημένοι, χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Είναι σαν να βρίσκονται σε ταξίδι του μέλιτος διαρκείας. Ανυπομονούν να έρθει στον κόσμο το παιδί τους».

Η κύρια Gordon μίλησε και για τη φιλία της με την Μέγκαν: «Είχαμε πάει πρόσφατα μαζί για φαγητό. Η Μέγκαν είναι τόσο πρόσχαρη. Φάγαμε ψάρι, μου έδωσε από το πιάτο της και μου πρόσφερε φαγητό. Μιλήσαμε για τη γιόγκα. Είναι ένα κορίτσι προσγειωμένο στη γη. Οι δυο τους είναι πολύ ταιριαστοί. Είναι ένα δυναμικό ζευγάρι που ο ένας συμπληρώνει τον άλλο».

Η Gordon μίλησε και για τον πρίγκιπα Χάρι και τα ψυχολογικά προβλήματα που είχε όταν έχασε τη μητέρα του: «Το γεγονός ότι βγήκε και μίλησε ήταν πολύ σημαντικό. Τον βοήθησε να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του».

Ο Χάρι γνώρισε την Μέγκαν τον Ιούλιο του 2016 μέσω ενός κοινού τους φίλου. Εκείνη την εποχή η Μέγκαν ζούσε στο Τορόντο όπου γινόντουσαν τα γυρίσματα του Suits. Το ζευγάρι είχε σχέση εξ αποστάσεως αλλά βρισκόντουσαν κάθε δύο εβδομάδες. Ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Νοέμβριο του 2017 και παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2018. Περιμένουν το πρώτο τους παιδί την άνοιξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης