Eurovision 2019: «Θρίλερ» με την ελληνική συμμετοχή - Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας η ανακοίνωση

Eurovision 2019: «Θρίλερ» με την ελληνική συμμετοχή - Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας η ανακοίνωση

Πιθανότατα η ελληνική εκπροσώπηση να ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα

eurov
Αναβολή έλαβε η προγραμματισμένη για σήμερα ανακοίνωση του εκπροσώπου της Ελλάδας στην Eurovision 2019.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το επίσημο fan club του διαγωνισμού στην Ελλάδα «σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουμε, ο κρατικός τηλεοπτικός φορέας της χώρας μας, δεν θα προβεί σε ανακοίνωση σήμερα, όπως χαρακτηριστικά μας δήλωσε η Υπεύθυνη Τύπου (Head of Press) της ελληνικής αποστολής για την Eurovision 2019».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Θα πρέπει να λυθούν διαδικαστικά θέματα πριν η επιτροπή προβεί στην ανακοίνωση της εκπροσώπησης στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Σε αυτό δουλεύουν οι άνθρωποι της ΕΡΤ προκειμένου όλα να γίνουν όπως πρέπει και όπως αρμόζει.»

Η ανακοίνωση του εκπροσώπου της χώρας μας, θα γίνει από την επιτροπή έργου μέσα στην επόμενη βδομάδα. Πολύ πιθανό μαζί με την ανακοίνωση του εκπροσώπου, να ανακοινωθούν και πληροφορίες για το τραγούδι (συντελεστές, στίχοι, τίτλος) ή ακόμη μπορεί να ακούσουμε και το ίδιο το τραγούδι.

Υπενθυμίζουμε ότι φέτος, η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στον Πρώτο Ημιτελικό (14 Μαΐου 2019) της Eurovision 2019 με σκοπό την πρόκρισή της στον γύρο του Τελικού (18 Μαΐου 2019).

Έως τότε, μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ελλάδας στον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης