Ρίκα Διαλυνά: «Ζω από τύχη... θα ήμουν στο σπίτι που σφαγιάστηκε η Σάρον Τέιτ»

Ρίκα Διαλυνά: «Ζω από τύχη... θα ήμουν στο σπίτι που σφαγιάστηκε η Σάρον Τέιτ»

Η Ρίκα Διαλυνά αποκάλυψε πως πριν τη σφαγή η ηθοποιός Σάρον Τέιτ την προσκάλεσε να μείνει το βράδυ μαζί της



rikadialinaa
Το γεγονός ότι ζει από τύχη αποκάλυψε η Ρίκα Διαλυνά, μιλώντας για τη ζωή της στην Αμερική. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή Dot η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι ήταν πολύ καλή φίλη με την Σάρον Τέιτ, το μοντέλο, ηθοποιό και σύζυγο του Ρομάν Πολάνσκι, η οποία δολοφονήθηκε άγρια μέσα στη βίλα της όταν ήταν έγκυος στον όγδοο μήνα.


Στις 9 Αυγούστου 1969, η Σάρον Τέιτ, μοντέλο και ηθοποιός, σύζυγος του σκηνοθέτη Ρόμαν Πολάνσκι, δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της και μάλιστα βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Στο σπίτι βρίσκονταν ακόμα 4 φίλοι της, οι οποίοι επίσης δολοφονήθηκαν.

Η Ρίκα Διαλυνά, λοιπόν, αποκάλυψε πως την ίδια μέρα, πριν τη σφαγή, η Σάρον Τέιτ, με την οποία ήταν πολύ καλές φίλες, την προσκάλεσε να μείνει το βράδυ μαζί της. Η Ελληνίδα ηθοποιός, όμως, αρνήθηκε, καθώς την επόμενη μέρα θα πετούσε για την Ελλάδα, κι έτσι δεν πήγε το βράδυ στο σπίτι και γλίτωσε τη σφαγή.

«Με τη Σάρον Τέιτ ήμασταν πάρα πολύ φίλες. Για να δείτε τι είναι οι συμπτώσεις, όταν είναι να σωθείς κάποιος, σώζεται. Κάναμε παρέα από το Λονδίνο, μετά στη Νέα Υόρκη και μετά πήγα στο Χόλυγουντ και αυτή έλειπε. Όταν εγώ αποφάσισα να φύγω, είχα δώσει το σπίτι μου και θα έφευγα την άλλη μέρα, τη συναντάω στο δρόμο. Της λέω ότι φεύγω αύριο και μου λέει “αποκλείεται θα μείνεις εδώ”. Της λέω “το έχω δώσει το σπίτι και φεύγω αύριο”. “Θα έρθεις να μείνεις σε μένα, θα μου κάνεις αυτή τη χάρη”, μου λέει. Της λέω δεν μπορώ, αποκλείεται. Και ήταν η βραδιά που τη σφάξανε. Ήταν ανατριχιαστικό», αποκάλυψε η Ρίκα Διαλυνά.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης