Viral η φωτογραφία καταζητούμενου που είναι ολόιδιος ο «Ρος» από τα «Φιλαράκια»

Viral η φωτογραφία καταζητούμενου που είναι ολόιδιος ο «Ρος» από τα «Φιλαράκια»

Η φωτογραφία που αναρτήθηκε από τις βρετανικές αρχές, που τον αναζητά, συγκέντρωσε 60.000 σχόλια, τα περισσότερα για την εκπληκτική ομοιότητά τους

david
Αν και οι χρήστες των social media διαπίστωσαν ότι καταζητούμενος μοιάζει εκπληκτικά με τον Ντέιβιντ Σουίμερ, τον «Ρος» από τη σειρά «Φιλαράκια» η βρετανική αστυνομία, που ερευνά κλοπή σε εστιατόριο, τον απέκλεισε από τη λίστα των υπόπτων.

Χθες, το αστυνομικό τμήμα του Blackpool δημοσίευσε μια εικόνα από κάμερα κλειστού κυκλώματος που δείχνει τον κλέφτη του εστιατορίου στις 20 Σεπτεμβρίου, γράφοντας: «Αναγνωρίζετε αυτόν τον άνδρα; Θέλουμε να του μιλήσουμε σχετικά με μια ληστεία σε ένα εστιατόριο στις 20 Σεπτεμβρίου. Όποιος γνωρίζει ποιος είναι, ας μας στείλει email».



Στο πλάνο ο ύποπτος εμφανίζεται να κρατά κουτιά μπίρας και έγινε viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 69.000 σχόλια στο Facebook, με τα περισσότερα να αναφέρονται στην ομοιότητα με τον διάσημο ηθοποιό.

«Είναι ο Ρος Γκέλερ» έγραψαν οι περισσότεροι, με το αστυνομικό τμήμα να μπαίνει μάλιστα στον κόπο να απαντήσει, αποκλείοντας ότι πρόκειται για τον ηθοποιό.

Κλείσιμο
«Σας ευχαριστούμε όλους για τις άμεσες απαντήσεις σας. Έχουμε διερευνήσει διεξοδικά αυτό το θέμα και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ο Ντέιβιντ Σουίμερ ήταν στην Αμερική αυτή την ημερομηνία. Λυπούμαστε πολύ γι’ αυτό»,  ανέφερε η σχετική απάντηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης