Σάλος με την Μέγκαν Μαρκλ που έκλεισε... μόνη της την πόρτα του αυτοκινήτου

Σάλος με την Μέγκαν Μαρκλ που έκλεισε... μόνη της την πόρτα του αυτοκινήτου

Η κίνηση της Μέγκαν Μαρκλ να κλείσει μόνη της την πόρτα του αυτοκινήτου προκάλεσε ευμενή αλλά και δυσμενή σχόλια – Το περιστατικό έγινε κατά την πρώτη της σόλο εμφάνιση μετά το γάμο της 

meghan_markle_solo
Κάτι... αναπάντεχο αλλά και... αφόρητο για πολλούς Βρετανούς έκανε η Δούκισσα του Σάσεξ, που αποφάσισε να κλείσει μόνη της την πόρτα του αυτοκινήτου, κατά την άφιξή της στη Βασιλική Ακαδημία Τεχνών.

Αν και για εκατομμύρια θνητούς, πρόκειται για μια φυσιολογική κίνηση, δεν ισχύει το ίδιο και για την Μέγκαν Μαρκλ, που πλέον ως μέλος της βασιλικής οικογένειας θα πρέπει μάλλον να φερθεί αναλόγως.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το αυτοκίνητο με την Μέγκαν Μαρκλ φτάνει στο χώρο της Βασιλικής Ακαδημίας και οι αρμόδιοι ανοίγουν τις πόρτες. Η Μέγκαν Μαρκλ χαιρετά ευγενικά και πριν προλάβει κάποιος να κάνει κάτι, κλείνει την πόρτα πίσω της.

Ορισμένοι σχολίασαν θετικά την κίνησή της, λέγοντας ότι είναι προσγειωμένη και ταπεινή. Κάποιοι άλλοι το είδαν πιο σκωπτικά, ότι με την κίνησή της πήρε τη δουλειά κάποιου.

Ωστόσο, πιο επικριτικοί ήταν όσοι γνωρίζουν καλά το βασιλικό πρωτόκολλο. «Εάν είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας, θα πρέπει να έχεις ένα άτομο να ανοίγει και να κλείνει την πόρτα για σένα» είπε ο Γουίλιαμ Χάνσον στο Radio 1 Newsbeat, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο δεν είναι θέμα κύρους, αλλά ασφάλειας.

Παρά τις κατά καιρούς παρασπονδίες που κάνει η νέα Δούκισσα του Σάσεξ, σύμφωνα με τον Χάνσον εξακολουθούν να υπάρχουν ενέργειες που απαγορεύονται αυστηρά, όπως το να βγάζει selfies, να δίνει αυτόγραφα, να ψηφίζει και να διατηρεί προσωπικό λογαριασμό στα social media.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης