Η Μέγκαν Μαρκλ και το... νυφικό της πρωταγωνιστούν σε ντοκιμαντέρ

Η Μέγκαν Μαρκλ και το... νυφικό της πρωταγωνιστούν σε ντοκιμαντέρ

Είναι η πρώτη φορά που η δούκισσα του Σάσεξ δίνει συνέντευξη μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα ως μέλος της βασιλικής οικογένειας της Γηραιάς Αλβιόνας

meg_09
Πριν τέσσερις μήνες εκατομμύρια τηλεθεατές από όλο τον κόσμο στήθηκαν μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες τους για να παρακολουθήσουν τον παραμυθένιο γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Το μακρύ και εντυπωσιακό νυφικό της δούκισσας του Σάσεξ, δημιουργία της Βρετανίδας σχεδιάστριας Κλερ Γουάιτ Κέλερ για τον οίκο Givenchy, έκανε την όμορφη Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιό, να δείχνει ακόμα πιο γοητευτική και να μοιάζει με αληθινή πριγκίπισσα στο πλευρό του εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ.

meg1


Τώρα, η Μέγκαν και το νυφικό της έρχονται και πάλι στο προσκήνιο με αφορμή το ντοκιμαντέρ «Queen of the World» του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου ITV. Το ντοκιμαντέρ, που αποτελείται από δύο επεισόδια, αναφέρεται στο ρόλο της «αειθαλούς» βασίλισσας Ελισάβετ ως επικεφαλής της της Κοινοπολιτείας. Σε αυτό η 37χρονη δούκισσα του Σάσεξ κάνει μια σύντομη εμφάνιση μαζί με το νυφικό της. Η Μέγκαν κοιτάζει το νυφικό, που έχει επάνω του κεντημένα 53 λουλούδια από τις 53 χώρες της Κοινοπολιτείας, χειμωνανθούς, που φυτρώνουν στον κήπο του παλατιού του Κένσιγκτον και παπαρούνες, για να της θυμίζουν την γενέτειρά της, την Καλιφόρνια.

Στο ντοκιμαντέρ η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι φορά ένα μίντι μπλε φόρεμα Roland Mouret, στέκεται χαμογελαστή απέναντι από το νυφικό της και λέει: «53 χώρες, ω θέε μου... θα έχουμε πολλή δουλειά». Είναι η πρώτη φορά που η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίζεται μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα και μιλά για τον γάμο της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης