Η βασίλισσα Ελισάβετ συμπαθεί περισσότερο τη Μέγκαν από την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Η βασίλισσα Ελισάβετ συμπαθεί περισσότερο τη Μέγκαν από την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Η Ελισάβετ θέλει να παίρνει παντού μαζί της την Δούκισσα του Σάσεξ και να περνάει χρόνο μαζί της, ενώ με την Νταϊάνα δεν το ένιωθε αυτό

Elisavet-Markle-Diana
Η Μέγκαν Μάρκλ από τις 19 Μαΐου αποτελεί και επίσημα μέλος της βασιλικής οικογένειας αφού παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι. Η Μέγκαν είναι ιδιαίτερα αγαπητή αλλά αποτελεί και τη μεγάλη αδυναμία της βασίλισσας Ελισάβετ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου η βασίλισσα Ελισάβετ συμπαθεί τη Μέγκαν πολύ περισσότερο από την συγχωρεμένη νύφη της, την Νταϊάνα.

«Η βασίλισσα αισθάνεται πραγματικά πολύ άνετα με την Μέγκαν. Μιλούν πολύ, αστειεύονται και την προσκαλεί σε δημόσιες εμφανίσεις μαζί της, κάτι που με την μητέρα του Χάρι και του Ουίλιαμ γινόταν πολύ σπάνια, έως και καθόλου. Η Ελισάβετ θέλει να παίρνει παντού μαζί της την Δούκισσα του Σάσεξ και να περνάει χρόνο μαζί της, ενώ με την Νταϊάνα δεν το ένιωθε αυτό».

Μάλιστα σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα η Ελισάβετ βρίσκει τη Μέγκαν πιο προσιτή, ενώ πίστευε πως η Νταϊάνα ήταν πιο σκληρή και πιο ισχυρή προσωπικότητα. Η μητέρα του Χάρι και του Ουίλιαμ είχε μία δύναμη, ενώ η νέα Δούκισσα, είναι γλυκιά, ευχάριστη, πρόθυμη και είναι πιο εύκολο για την Ελισάβετ να βρίσκεται γύρω της, κάτι που κάνει και τον Χάρι πολύ χαρούμενο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης