Ο μπαμπάς της Μέγκαν Μαρκλ επιτίθεται στο παλάτι: Η κόρη μου είναι τρομοκρατημένη

Ο μπαμπάς της Μέγκαν Μαρκλ επιτίθεται στο παλάτι: Η κόρη μου είναι τρομοκρατημένη

Ο πεθερός του πρίγκιπα Χάρι εκφράζει την ανησυχία του για την κόρη του που, όπως λέει, δέχεται τρομακτικές πιέσεις από τη βρετανική βασιλική οικογένεια

megkan-dad
Μπορεί η Μέγκαν Μαρκλ να εμφανίζεται χαμογελαστή, όμορφη και λαμπερή στις δημόσιες εμφανίσεις της στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι, ωστόσο ο πατέρας της δείχνει να πιστεύει ότι η κόρη του... κακοπερνάει στα βρετανικά ανάκτορα.

Όπως ο ίδιος είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του, οι εκφράσεις στο πρόσωπο της Μέγκαν αποκαλύπτουν ότι το χαμόγελό της είναι «πικρό», και ότι η νέα της ζωή ως σύζυγος γαλαζοαίματου δεν είναι τόσο ονειρεμένη όσο θέλει να δείχνει.

«Αυτό που με προβληματίζει σχετικά με την κόρη μου αυτή τη στιγμή είναι ότι πιστεύω πως είναι τρομοκρατημένη. Το βλέπω στα μάτια της, στο πρόσωπό της και στο χαμόγελό της. Την έβλεπα να χαμογελά για χρόνια. Ξέρω το χαμόγελό της. Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω τώρα. Δεν είναι καν προσποιητό χαμόγελο, είναι ένα πικρό χαμόγελο» είπε σε συνέντευξή του στην Sun o 73χρονος.

Όπως αποκάλυψε, δεν έχει συναντήσει την κόρη του και τον γαμπρό του από τότε που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, ενώ πλέον έχουν σταματήσει και να μιλάνε τηλεφωνικά, αφού ο αριθμός στον οποίο καλούσε είναι πλέον ανενεργός. Ο Τόμας Μαρκλ απέδωσε την απόσταση που κρατάει η νεαρή ηθοποιός από τον ίδιο στο γεγονός ότι το παλάτι προσπαθεί να τους απομακρύνει. Στην ίδια συνέντευξη εξέφρασε και την ανησυχία του για το γεγονός ότι η κόρη του δέχεται πιέσεις από το παλάτι ακόμα και για τα ρούχα που επιλέγει να φορέσει.

Υπενθυμίζεται ότι ο πεθερός του πρίγκιπα Χάρι έχει υποπέσει σε αρκετά ατοπήματα, από τότε που ανακοινώθηκε ο γάμος της κόρης του και η είσοδός της στην βρετανική βασιλική οικογένεια. Λίγο πριν τον γάμο (στον οποίο δεν παρέστη λόγω προβλημάτων υγείας) είχε ξεσπάσει σκάνδαλο όταν έγινε γνωστό ότι είχε πουλήσει φωτογραφίες του σε παπαράτσι, ενώ και μετά την τελετή είχε παραβιάσει το βασιλικό πρωτόκολλο, αποκαλύπτοντας σε συνέντευξή του ιδιωτικές συζητήσεις του με τον Χάρι!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης