Η Μέγκαν Μαρκλ λαμπερή με κίτρινο φόρεμα από τον στιλίστα της Lady Gaga

Η Μέγκαν Μαρκλ λαμπερή με κίτρινο φόρεμα από τον στιλίστα της Lady Gaga

Πιασμένοι χέρι - χέρι έφθασαν σε δεξίωση της Κοινοπολιτείας ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, που για μία ακόμα φορά βρέθηκε στο επίκεντρο για την εντυπωσιακή της εμφάνιση

000_1773BV
Ξεχώρισε την Πέμπτη το βράδυ η Μέγκαν Μαρκλ σε δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο για τους νέους των χωρών της Κοινοπολιτείας (Commonwealth Youth Forum). Ο πρίγκιπας Χάρι και η νέα δούκισσα του Σάσεξ έφθασαν στο Marlborough House, όπου δόθηκε η δεξίωση, πιασμένοι χέρι χέρι διαψεύδοντας έτσι όσους πίστευαν πως το ερωτευμένο ζευγάρι μετά τον γάμο του θα είναι λιγότερο «διαχυτικό» στις δημόσιες εμφανίσεις του.

Η Μέγκαν έλαμψε με το κατακίτρινο στενό μίντι και αμάνικο φόρεμά της, που είναι δημιουργία του Αμερικανού σχεδιαστή και στιλίστα της Λέιντι Γκάγκα, Μπράντον Μάξγουελ. Η Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιός, ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με nude γόβες στιλέτο ενώ είχε πιάσει τα μαλλιά της σε ένα «αυστηρό» σινιόν, αφήνοντας πίσω της τα χαλαρά χτενίσματα με τις «ατίθασες» τούφες που προτιμούσε πριν παντρευτεί τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ.
The Duke and Duchess of Sussex at Commonwealth youth reception

Κλείσιμο
Δίπλα στη Μέγκαν ο πρίγκιπας Χάρι, μπορεί να μην εντυπωσίασε τα πλήθη, αλλά ήταν κομψός με μπλε κοστούμι, λευκό πουκάμισο και λαδί γραβάτα. Το ζευγάρι «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό να ανταλλάσσει βλέμματα αγάπης ενώ η Μέγκαν αψηφώντας, όπως συχνά κάνει, το βασιλικό πρωτόκολλο, δεν δίστασε να αγγίζει το χέρι του Βρετανού γαλαζοαίματου καθώς του μιλούσε.

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει οριστεί από την βασίλισσα Ελισάβετ πρέσβης για τη Νέα Γενιά της Κοινοπολιτείας. Στην δεξίωση της Πέμπτης ο εγγονός της βασίλισσας μίλησε
στους νέους που ήταν παρόντες και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του ίδιου και της Μέγκαν «που έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν αυτούς που εκπροσωπούν το μέλλον της Κοινοπολιτείας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης