Υπάρχει κάτι πολύ αλλόκοτο στον τρόπο που μιλάει πλέον η Μέγκαν Μαρκλ...

Υπάρχει κάτι πολύ αλλόκοτο στον τρόπο που μιλάει πλέον η Μέγκαν Μαρκλ...

Τώρα έχει κάτι κοινό με την Μαντόνα

megkan-ekso
Η Μέγκαν Μαρκλ έχει ήδη προσαρμοστεί με εντυπωσιακό τρόπο στον νέο της ρόλο ως Δούκισσα του Σάσεξ και σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι της Βρετανίας, παρά το γεγονός ότι η ζωή της έχει αλλάξει δραματικά τους τελευταίους μήνες.

Από το «χωνευτήρι» του Λος Άντζελες με τις πολυπολιτισμικές γειτονιές, η Αμερικανίδα ηθοποιός βρέθηκε ξαφνικά στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, περιτριγυρισμένη με άτομα που μιλάνε με βρετανική προφορά 24 ώρες το 24ωρο. Όπως είναι φυσικό, αυτό της άφησε κάποιο... κουσούρι.

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίζεται να μιλάει με μια θαυμάστριά της που πήγε να τη συναντήσει, πριν από μια εκδήλωση όπου θα συνόδευε τη Βασίλισσα, στις 14 Ιουνίου. Ο διάλογος ανάμεσα στην γλυκύτατη Μαρκλ και την θαυμάστρια δεν έχει κάτι το περίεργο, αφού το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας είναι πάντα πρόσχαρο με τους φαν. Αυτό που προκαλεί εντύπωση όμως είναι η προφορά της Αμερικανίδας, που είναι αναμφίβολα... βρετανική.


Πολλοί χρήστες παρατήρησαν το βρετανικό «αξάν» της πρωταγωνίστριας του Suits και έσπευσαν να το επισημάνουν στα social media, ενώ δεν έλειψαν και παραλληλισμοί με άλλες γνωστές Αμερικανίδες που «πρόδοσαν» την προφορά τους για την πιο εκλεπτυσμένη βρετανική, με πρώτη και καλύτερη τη Μαντόνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης