Η Αναστασία Τερζή φόρεσε το μαγιό της και έφερε... αναστάτωση στη Μύκονο! Η εντυπωσιακή ξανθιά που ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι και το μόντελινγκ, ενώ είναι και πτυχιούχος της Ιατρικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, χαλαρώνει αυτή την περίοδο στο νησί των Ανέμων.
Η κάμερα του Mykonos Live TV την απαθανάτισε στον Ορνό να χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα. Με λευκό μπικίνι που αναδείκνυε τις πλούσιες καμπύλες της και ροζ καπελάκι για τον ήλιο, ήταν δύσκολο να περάσει απαρατήρητη.
Σε μια εποχή όπου η υπερεπεξεργασία δεν αγγίζει μόνο τα τρόφιμα αλλά και το νερό, η ευεργετική αξία του φυσικού μεταλλικού νερού που έχει προέλθει από τη σοφία της Φύσης αναδεικνύεται περίτρανα και με βάση, επιστημονικά δεδομένα.