Κέιτ Γουίνσλετ προς σταρ του Χόλιγουντ: Μην τα βγάζετε όλα στη φόρα στο κόκκινο χαλί!

Κέιτ Γουίνσλετ προς σταρ του Χόλιγουντ: Μην τα βγάζετε όλα στη φόρα στο κόκκινο χαλί!

«Όταν μπαίνω σε ένα δωμάτιο, δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα με κοιτάει ο κόσμος ή όχι», δήλωσε η ηθοποιός

winslet
Είναι μία από τις πιο κομψές καλλονές του Χόλιγουντ, που μοιάζει να «κερδίζει» σε γοητεία όσο περνούν τα χρόνια.

Ο λόγος για τη 42χρονη σήμερα Κέιτ Γουίνσλετ, η οποία προκάλεσε αίσθηση με πρόσφατη συνέντευξή της, αφού ουσιαστικά επέκρινε τις συναδέλφους της στο Χόλιγουντ για τις τολμηρές ενδυματολογικές τους επιλογές στο κόκκινο χαλί.

Η διάσημη ηθοποιός εξέφρασε ανησυχία για το γεγονός ότι οι σημερινές σταρ της βιομηχανίας του θεάματος δεν αφήνουν τίποτα στη φαντασία, όταν εμφανίζονται σε πρεμιέρες ταινιών ή σε εκδηλώσεις όπως τα Όσκαρ.

«Αισθάνομαι κάπως άβολα όταν βλέπω γυναίκες να ντύνονται ξεκάθαρα με τρόπο που αποσκοπεί στο να τραβούν την προσοχή, αλλά όχι για τους σωστούς λόγους», είπε η πρωταγωνίστρια του «Τιτανικού», για να συμπληρώσει ότι η ίδια δεν ενδιαφέρεται πια καθόλου αν προσελκύει τα βλέματα.

«Όταν μπαίνω σε ένα δωμάτιο, το κάνω με την ελπίδα να έχω ενδιαφέρουσες συζητήσεις με ανθρώπους. Δεν με ενδιαφέρει εάν ο κόσμος θα με κοιτάει ή όχι. Για την ακρίβεια, επιδιώκω το αντίθετο», εξήγησε η ηθοποιός.

Η ίδια επισήμανε στη συνέντευξή της ότι ο καλύτερος τρόπος για να ντύνεσαι σε αυτές τις περιστάσεις είναι να επιλέγεις ρούχα διακριτικά, που σου πάνε, και να μην προσπαθείς απεγνωσμένα να εντυπωσιάσεις.

Οι δηλώσεις της Κέιτ Γουίνσλετ έρχονται στον απόηχο των νέων αποκαλύψεων για το σκάνδαλο Γουάινστιν, μετά τις δηλώσεις της Κέιτ Μπλάνσετ ότι είχε παρενοχληθεί και η ίδια σεξουαλικά από τον παραγωγό του Χόλιγουντ.

Η Κέιτ Γουίνσλετ είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την εταιρεία του Γουάινστιν και είχε δηλώσει ότι δεν θα ήθελε ποτέ ξανά να έρθει σε επαφή με αυτόν τον άνδρα, χωρίς ωστόσο να αναφέρει συγκεκριμένες λεπτομέρειες για την σχέση τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης