Βόλτα στα νερά του Σαρωνικού με την τριήρη Ολυμπιάς έκανε η Ευγενία Μανωλίδου, η οποία εμφανίστηκε ενθουσιασμένη σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter.
Ενδεικτικό του ενθουσιασμού της συζύγου του Άδωνι Γεωργιάδη είναι το γεγονός ότι... ανέκραξε - γραπτώς - «Νενικήκαμεν!».
Κλείσιμο
Τα ταξίδια της Ολυμπιάδας θα συνεχιστούν την Κυριακή 10 και την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου.
Η τριήρης «Ολυμπιάς» ξεκίνησε να κατασκευάζεται στην Ελλάδα τον Μάιο του 1985 και περατώθηκε τον Ιούλιο του 1987. Τα σχέδια για την κατασκευή της παρασχέθηκαν από το 'Trireme Trust' της Βρετανίας, ενώ τα απαραίτητα κονδύλια διατέθηκαν από το Πολεμικό Ναυτικό.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Αν θέλεις περισσότερο καλοκαίρι, θέλεις SEAJETS γιατί ξέρεις ότι θα φτάσεις γρήγορα και άνετα στον προορισμό σου για να ζήσεις συναρπαστικές και αξέχαστες στιγμές.