Ραχήλ Μακρή στο Όλα: Αγαπώ τους Έλληνες αλλά δεν μπορώ την κομματίλα και τα πρόβατα

Ραχήλ Μακρή στο Όλα: Αγαπώ τους Έλληνες αλλά δεν μπορώ την κομματίλα και τα πρόβατα

Γιατί δεν πάει στη ΝΔ - Γιαί αποκάλεσε «μονοπρόσωπη ΕΠΕ» την Πλεύση Ελευθερίας - Τι είπε για τον Μάρδα και «τα σκουπίδια» στα πανεπιστήμια

Ραχήλ Μακρή στο Όλα: Αγαπώ τους Έλληνες αλλά δεν μπορώ την κομματίλα και τα πρόβατα
Για την πολιτική κίνηση που ετοιμάζει, το λόγο του «διαζυγίου» με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλά και το αν θα πάει στη ΝΔ απάντησε στον Θέμο Αναστασιάδη και τη Δούκισσα Νομικού η Ραχήλ Μακρή στο Όλα Ξεκόλλα.

«Εγώ αποκλείεται να πάω στη Νέα Δημοκρατία γιατί αγαπώ τους Έλληνες αλλά δεν μπορώ την κομματίλα και τα πρόβατα. Ο Κυριάκος έχει γέλιο γιατί λέει ότι θα αλλάξει σελίδα η χώρα όταν ένας από τους τρεις πυλώνες αλλαγών λέει ότι θα είναι η μείωση του ΦΠΑ» ξεκίνησε δυναμικά η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Μιλώντας για τα όσα συνέβησαν με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου εξήγησε ότι «η Ζωή με κάλεσε και ζήτησε τη βοήθειά μου αλλά στην πορεία αποδείχθηκε ότι είχε άλλες σκέψεις από τις δικές μου για το νέο φορέα που πρέπει να δημιουργηθεί. Είναι μια μονοπρόσωπη ΕΠΕ και όχι ένα κόμμα. Οραματίζομται ένα κόμμα που θα μπορούσε να στεγάσει πολιτικά όσους σιχαίνονται τα υπάρχοντα κόμματα».

Κλείσιμο
Άφησε, μάλιστα, υπονοούμενα για τη δημοσκοπική καταγραφή της Πλεύσης Ελευθερίας λέγοντας ότι «κι εγώ αν είχα τη μαμά μέσα στα μίντια θα έπαιρνα διψήφια ποσοστά στις δημοσκοπήσεις. Εγώ είμαι η Μακρή η κόρη του εργάτη. Πάντα έτσι συμβαίνει με τους Παπανδρέου και τους Καραμανλήδες και τους Μητσοτάκηδες. Μόνο ο Τσίπρας μας ξέφυγε αλλα αποδείχθηκε λύκος κάτω από την προβιά που φόραγε».

Ανακοίνωσε ακόμα ότι δημιουργεί «μια πολιτική κίνηση αλλα όχι κόμμα, μια διακήρυξη που θα συνυπογράψουν κυρίως νέοι άνθρωποι.Τα κόμματα είναι πολιτικοί φορείς που θέλουν χρήματα, συμφέροντα, χορηγούς. Όλα αυτά που βλέπετε δεν δημιουργήθηκαν τυχαία» και κάλεσε όλους όσοι έχουν κότσια να συνταχθούν μαζί της.

«Η Ζωή ευελπιστεί ότι θα εκλεγεί επειδή θα τη βγάλουν στα μέσα ενημέρωσης. Εγώ είμαι ένας άνθρωπους που ασκεί πολιτική και ασκεί αντιπολίτευση και είμαι κινηματικός άνθρωπος. Πρέπει να πάμε στην κοινωνία να την ενημερώσουμε. Η Ζωή πιστεύει ότι πρέπει να γίνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα αλλά μετά τις πρώτες δύο φορές δεν της άρεσε πια αυτό και ήθελε συναυλίες και καλλιτεχνικά δρώμενα» κατέληξε για το θέμα των σχέσεών της με την Πλεύση Ελευθερίας.



Η πρώην βουλευτής με αφορμή μια τηλεοπτική «μονομαχία» που είχε με τον Δημήτρη Μάρδα είπε ότι «κανείς δεν μπορεί να με αντιμετωπίσει με πολιτικά επιχειρήματα» και πρόσθεσε ότι «στα πανεπιστήμια διδάσκουν σκουπίδια, ο λαός που έχει παιδεία δεν φτάνει σε αυτά τα χάλια».

«Αυτοί αν τους είχαν κάνει αξιολόγηση δεν θα τους είχαν ούτε να μαζεύουν τα σκουπίδια. Στα πανεπιστήμια κάνουν προπαγάνδα στους φοιτητές ότι τα Μνημόνια είναι καλά. Αυτό είναι λογικό όταν γίνεται η Περιστέρα καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο καταλαβαίνεις τι συμβαίνει με τους άλλους».

Καταφέρθηκε και κατά Ποταμιού κάνοντας λόγο για ψευτοκουλτούρα ενώ εξομολογήθηκε ότι οι φίλοι μου, μου λένε να μην ασχολούμαι πλέον με την πολιτική, με αυτό τον βόθρο αλλά εμένα «αυτή η εμπειρία με έκανε πιο επαναστατική γιατί αρχικά ένοιωθα μαγκωμένη. «Σιγά μην ψήφιζα τα Μνημόνια για να κάνω τον Τσίπρα ξανά πρωθυπουργό» κατέληξε η Ραχήλ Μακρή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης