«Ξεσπά συνεχώς σε κλάματα και δεν μπορεί να μείνει λεπτό μόνη της» αποκαλύπτουν φίλοι της Kardashian

«Ξεσπά συνεχώς σε κλάματα και δεν μπορεί να μείνει λεπτό μόνη της» αποκαλύπτουν φίλοι της Kardashian

Δεν μπορεί να ξεχάσει τις εφιαλτικές στιγμές στα χέρια των ληστών η 35χρονη σταρ - Για εσωτερική βοήθεια στους ληστές μιλούν αστυνομικές πηγές 

«Ξεσπά συνεχώς σε κλάματα και δεν μπορεί να μείνει λεπτό μόνη της» αποκαλύπτουν φίλοι της Kardashian
Με το που έρχονται στο μυαλό της τα έξι εφιαλτικά λεπτά που πέρασε στα χέρια των αδίστακτων ληστών που εισέβαλαν στο δωμάτιό της σε ξενοδοχείο του Παρισιού, η Kim Kardashian ξεσπά σε λυγμούς. Αυτό αποκαλύπτουν φίλοι της Χολιγουντιανής σταρ, που πλέον βρίσκεται στη Νέα Υόρκη απολαμβάνοντας τη φροντίδα των δικών της ανθρώπων.

Η 35χρονη δεν μπορεί ακόμη να ξεπεράσει το σοκ που βίωσε το βράδυ της Κυριακής όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με τους πέντε δράστες που της έδεσαν τα χέρια και τη φίμωσαν για να μην ακούγονται οι φωνές της. Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή, που βρίσκεται στο κοντινό περιβάλλον της Kim, «κάθε λίγο και λιγάκι ξεσπά σε κλάματα. Δεν μπορεί να μείνει μόνη της ούτε λεπτό, θέλει συνεχώς κάποιον δίπλα της». 

Παρακολουθούσαν την Kardashian πριν τη μεγάλη ληστεία;

Εν τω μεταξύ διαστάσεις κατασκοπευτικού θρίλερ αποκτά η ληστεία σε βάρος της Kim Kardashian στο Παρίσι καθώς οι τελευταίες πληροφορίες από γαλλικές αστυνομικές πηγές αναφέρουν ως πιθανό το ενδεχόμενο η διάσημη τηλεπερσόνα να ήταν υπό παρακολούθηση δύο 48ωρα πριν την επίθεση σε βάρος της.
Κλείσιμο

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πρόκειται για έναν καυκάσιο και έναν βορειοαφρικανό που εμφανίστηκαν ως αστυνομικός και φωτογράφος προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση σε ζωτικής σημασίας πληροφορίες για την Kardashian πριν την εισβολή στο δωμάτιό της σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Παρίσι.

Ο άνδρας, μάλιστα, που υποδυόταν τον φωτογράφο φέρεται να προσπάθησε να παρεισφρήσει στην ομάδα των παπαράτσι που ακολουθούσαν την Kim ενώ ο «αστυνομικός» προσπάθησε να μαζέψει πληροφορίες με ερωτήσεις σε υπαλλήλους και θαμώνες εστιατορίου στη γαλλική πρωτεύουσα.

Τη θεωρία αυτή ήρθε να ενισχύσει ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ένα αυτοκίνητο να ακολουθεί την Kardashian μαζί με τους παπαράτσι λίγες ώρες πριν την επίθεση τα ξημερώματα της Δευτέρας. Στο βίντεο φαίνεται ένα γκρι Fiat 500 να προσπαθεί να βρίσκεται πάντα μπροστά από τους φωτογράφους που αναζητούσαν μια φωτογραφία της Kim. Παπαράτσι που μίλησαν σε διεθνή μέσα ενημέρωσης υποστήριξαν ότι ο οδηγός μιλούσε δυνατά και ήταν ντυμένος καλά υποστηρίζοντας ότι είναι αστυνομικός.





Οι ίδιοι λένε ότι τον ίδιο άνδρα είχαν δει έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο έμενε η τηλεπερσόνα. Λένε, δε, ότι ο άνδρας αυτός έμεινε για δύο ώρες έξω από το ξενοδοχείο κοιτώντας συνεχώς την είσοδο και παίζοντας με το κινητό του τηλέφωνο.

Ερωτήματα την ίδια ώρα δημιουργεί η ευκολία με την οποία οι πέντε λήστες μπήκαν στο πολυτελές διαμέρισμα με τη θωρακισμένη πόρτα στο οποίο έμενε η Kim, με Γάλλους αστυνομικούς να δηλώνουν στη New York Post ότι υποψιάζονται πως οι ληστές είχαν εσωτερική πληροφόρηση και βοήθεια από την ομάδα ασφαλείας της Kardashian.

H είσοδος του ξενοδοχείο στο οποίο έμενε η Kardashian




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης