Μόνη της λύθηκε από τα δεσμά των ληστών η Κιμ Καρντάσιαν
«Τηλεφώνησε γύρω στις 02.56 τοπική ώρα στον σωματοφύλακά της που δεν ήταν παρών στον χώρο τη στιγμή της επίθεσης» αναφέρει πηγή του Γαλλικού Πρακτορείου
H πρωταγωνίστρια των τηλεριάλιτι Κιμ Καρντάσιαν, την οποία αιφνιδίασαν και έδεσαν ληστές οι οποίοι εισέβαλαν στο δωμάτιό της σε πολυτελές ξενοδοχείο του Παρισιού κι έφυγαν με λεία ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ, κατάφερε να λύσει τα δεσμά της και να τηλεφωνήσει στον σωματοφύλακά της, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο σήμερα επικαλούμενο μια πηγή προσκείμενη στις έρευνες.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, «εκείνη έλυσε τα δεσμά της και τηλεφώνησε γύρω στις 02.56 τοπική ώρα στον σωματοφύλακά της που δεν ήταν παρών στον χώρο τη στιγμή της επίθεσης» εξήγησε αυτή η πηγή.
Ο Πασκαλ Ντουβιέ, που συνοδεύει την Αμερικανίδα επιχειρηματία στις περισσότερες μετακινήσεις της, «συνόδευε την αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν σε ένα νυχτερινό κέντρο»
Κλείσιμο
σύμφωνα με πηγές που έχουν γνώση της υπόθεσης.
Η ληστεία συνέβη τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα, γύρω στις 02.30 τοπική ώρα σε ένα συγκρότημα με πολυτελείς κατοικίες, το ξενοδοχείο Pourtalès.
Κανένα στιγμιότυπο από τα βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου δεν βοηθά στην διαλεύκανση των ερευνών και οι πραγματογνώμονες της αστυνομίας επικεντρώνουν το έργο τους στον εντοπισμό γενετικού υλικού.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.