Σάλμα Χάγιεκ: Κουκλάρα και σέξι στα 50

Σάλμα Χάγιεκ: Κουκλάρα και σέξι στα 50

Γυρνώντας την πλάτη της στο... χρόνο, η Μεξικανή σεξοβόμβα του Χόλιγουντ αποδεικνύει ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία... 

Σάλμα Χάγιεκ: Κουκλάρα και σέξι στα 50
Η Σάλμα Χάγιεκ, σύζυγος του Γάλλου δισεκατομμυριούχου Φρανσουά-Ανρί Πινό, που έχει στην κατοχή του τον οίκο Christie's, τον οίκο ΜΜΕ Bouygues, τη φίρμα ρούχων Gucci και πολλά άλλα έσβησε 50 κεράκια δηλώνοντας πανευτυχής. Γυρνώντας την πλάτη της στο...χρόνο, η Μεξικανή σεξοβόμβα του Χόλιγουντ αποδεικνύει ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία... 

Τα διεθνή ΜΜΕ της αφιερώνουν ουκ ολίγα άρθρα με αφορμή τα 50στά γενέθλιά της δημοσιεύοντας φωτογραφικό υλικό με το πλούσιο μπούστο αλλά και παλαιότερες πιπεράτες δηλώσεις της. 
   
Στις 2 Σεπτεμβρίου που έγινε μία σέξι 50αρα, η Σάλμα, μητέρα ενός εννιάχρονου κοριτσιού, έδειξε να το απολαμβάνει... Ξαπλωμένη στο φουσκωτό κύκνο της και φορώντας φούξια μαγιό, πόζαρε κάνοντας  ηλιοθεραπεία με την φωτογραφία της στο Isntagram να κάνει θραύση. 

Πριν από δύο μήνες είχε μιλήσει για το μυστικό του γάμου της με τον Γάλλο Μίδα. 
 
Είχε πει ότι εφαρμόζει τη μέθοδο του να μην κοιμάται κάθε μέρα με τον σύζυγό της από φόβο μη τη βαρεθεί.
Κλείσιμο
 
«Το σεξ δεν είναι το κλειδί ενός ευτυχισμένου γάμου, είναι μια δευτερεύουσα υπόθεση. Και δεν είναι για κάθε μέρα. Αν το κάνετε συνέχεια, χάνει την αίγλη του. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρεί κάποιος τη χημεία σε ένα ζευγάρι»,  δήλωσε.

Για την Μεξικανή ηθοποιό το να συντηρείς τη φλόγα είναι μια υπόθεση που δεν περνά απαραίτητα από το κρεβάτι. Το ουσιαστικό για εκείνη βρίσκεται αλλού: «Πρέπει να συνεχίσεις να γελάς, να ανακαλύπτεις τον άλλο, να περνάς χρόνο μαζί του, να είσαι ρομαντικός...».














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης