Σε Instagram story που έκανε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, απάντησε σε μήνυμα που έγραφε: «Γαρυφαλλιά ο Θεός σε φύλαξε. Βλέπεις τι γίνεται στο Ντουμπάι» με εκείνη να σχολιάζει, πως με τον Χρήστο Μάστορα δεν διατρέχουν κίνδυνο: «Γυρίσαμε στο τσακ».
Δείτε την ανάρτησή της
Μετά την κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή και την ανταλλαγή πυραυλικών επιθέσεων που προκάλεσε συναγερμό σε Ντουμπάι και Άμπου Ντάμπι, οι Αρχές των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έθεσαν σε λειτουργία τα συστήματα αεράμυνας, προχωρώντας σε αναχαιτίσεις πυραύλων και μη επανδρωμένων αεροσκαφών, ενώ εκδόθηκαν προειδοποιήσεις προς τους πολίτες και καταγράφηκαν προβλήματα στις αεροπορικές μετακινήσεις, με προσωρινές αναστολές πτήσεων.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.