Ένα παθιασμένο φιλί στην κάμερα έδωσαν ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή, σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media.
Την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου, ο Διονύσης Ατζαράκης ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα χιουμοριστικό βίντεο με πρωταγωνιστές το ζευγάρι. Ο κωμικός υποδυόταν ένα σύμβουλο γάμου, με τους δύο τραγουδιστές να προσποιούνται ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα στον γάμο τους.
Κατά τη διάρκεια του τετράλεπτου βίντεο, οι τρεις τους αντάλλασσαν ατάκες, πολλές από τις οποίες βασίζονταν σε στίχους από μεγάλες επιτυχίες της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά. Στο τέλος του αποσπάσματος, το ζευγάρι φιλήθηκε με τον κωμικό να σχολιάζει «εγώ λέω να φύγω τώρα» και την τραγουδίστρια να απαντάει «τώρα αν φύγεις θα είναι ιεροσυλία», όπως λέει και στο κομμάτι της, «Ιεροσυλία».
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.