Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ αποχαιρετά τον Τζέιμς Ράνσον: Ήσουν από τους πιο αυθεντικούς ανθρώπους, θυμάμαι κάθε συζήτηση μαζί σου
Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί το 2011 στην ταινία «The Son of No One»
Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ είπε το δικό του «αντίο» στον Τζέιμς Ράνσον, ο οποίος σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα έβαλε τέλος στη ζωή του στα 46 του χρόνια. Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί το 2011 στην ταινία «The Son of No One», σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ντίτο Μοντιέλ.
Ο Τέιτουμ δημοσίευσε σε Instagram story μια κοινή τους φωτογραφία και έκανε λόγο για έναν από τους πιο αυθεντικούς ανθρώπους που έχει γνωρίσει. Τα λόγια, όπως έγραψε, αδυνατούν να αποδώσουν τον πόνο του.
Αποχαιρετώντας τον Τζέιμς Ράνσον, ο Τσάνινγκ Τέιτουμ έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram: «Δεν υπάρχουν λόγια, αλλά εσύ, φίλε μου ήσουν από τους πιο αυθεντικούς. Θυμάμαι κάθε συζήτηση μαζί σου και πάντα σκεφτόμουν τι είναι αυτό που θα πει. Σ’ αγαπώ. Θα τα πούμε, αδερφέ μου».
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.