Για το ενδεχόμενο να παντρευτεί με την Κατερίνα Γερονικολού ρωτήθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλσης. Ο ηθοποιός υποστήριξε ότι δύσκολα θα γινόταν πραγματικότητα το σενάριο του γάμου, ενώ επισήμανε ότι η Μιμή Ντενίση τους έχει προτείνει να είναι κουμπάρα σε περίπτωση που πάρουν την απόφαση να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Οι δύο ηθοποιοί είναι ζευγάρι εδώ και περίπου οκτώ χρόνια.
Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή «Στην αγκαλιά του Φάνη», το βράδυ της Παρασκευής 21 Νοεμβρίου, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ρωτήθηκε για το αν τον απασχολεί η ιδέα να προχωρήσει σε γάμο με τη σύντροφό του. «Δύσκολα θα παντρευτούμε με την Κατερίνα Γερονικολού. Εδώ και χρόνια έχει κάνει πρόταση η Μιμή Ντενίση να μας παντρέψει. Αν δεν μπορούσε η Μιμή να γίνει κουμπάρα, θα ακύρωνα τον γάμο», είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Σε άλλο σημειο της συνέντευξης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης διευκρίνισε ότι δεν ζηλεύει, όταν βρίσκεται σε μία σχέση, παρά μόνο αν του δοθεί αφορμή. «Δεν ζηλεύω αν δεν δοθούν οι αφορμές. Μόνο αν προκύψει κάτι. Εγώ ως άνθρωπος ζηλεύω, αλλά θα πρέπει να μου δοθεί η κατάλληλη αφορμή και δεν έχει δοθεί», τόνισε.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.