Η creative director βρίσκεται στην «Πόλη του Φωτός» και μέσα από στιγμιότυπα που ανάρτησε το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξεχώρισε αυτό με τον Βασίλη Καρύδη, όπου το ζευγάρι αντάλλασσε φιλιά σε στολισμένο δρόμο της γαλλικής πρωτεύουσας.
Σε άλλες εικόνες, η Ζενεβιέβ Μαζαρί πόζαρε με τον σύζυγό της στο μετρό, ενώ έδειξε και άλλα σημεία της πόλης όπου πέρασαν μαζί χρόνο.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.