Ανοιχτή φάνηκε να είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα ακόμη παιδί, δηλώνοντας πως θα δεχόταν με χαρά αυτό το σενάριο, εάν προέκυπτε.
Η ηθοποιός έχει δύο γιους από τον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη. Σε συνέντευξη που παραχώρησε τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου στο «Πρωινό» μίλησε για τη σχέση με τους γιους της, την προσωπική της ζωή, ενώ απάντησε και σε ερώτηση σχετικά με το εάν θα προχωρούσε σε έναν δεύτερο γάμο, αλλά και εάν δεχόταν μια εγκυμοσύνη.
Αρχικά, για το ενδεχόμενο του γάμου η Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε: «Αν προκύψει κάτι τέτοιο, μπορεί να έκανα», ενώ σε ό,τι αφορά το κομμάτι της απόκτησης ενός τρίτου παιδιού, απάντησε: «Αν ερχόταν, με χαρά. Αυτά δεν προγραμματίζονται έτσι κι αλλιώς. Σημασία έχει να είμαστε καλά, να περνάμε ωραία. Τα τελευταία χρόνια έχω εστιάσει πολύ στο κομμάτι της χαράς».
Δείτε το βίντεο
Σε άλλο σημείο, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην επικοινωνία με τα παιδιά της, και εξήγησε πως μεγαλώνοντας έχουν δημιουργήσει μια πιο ελεύθερη σχέση και μιλούν για θέματα που αφορούν στην προσωπική τους ζωή: «Σίγουρα είναι πιο επικοινωνιακοί τώρα, άλλωστε πλέον είναι ολόκληροι άνδρες. Αν έχω κάποιο θέμα ή πρόβλημα, δε θα το συζητήσω με τα παιδιά αλλά είμαστε αρκετά ανοιχτοί. Φαντάζομαι και ελπίζω ότι τους ενδιαφέρει η ευτυχία μου. Με έχουν δει μέσα στα χρόνια και στενοχωρημένη χωρίς να το έχω επικοινωνήσει, αλλά τα παιδιά τα καταλαβαίνουν όλα. Σε αυτή τη φάση είμαι πολύ καλά».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.