Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Κάπρι επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά της η Χριστίνα Κοντοβά, έχοντας στο πλευρό της τις φίλες της. Η σχεδιάστρια μόδας δεν παρέλειψε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από το ταξίδι της στη γειτονική χώρα.
Σε μερικά από αυτά, εκείνη ποζάρει στους δρόμους του Κάπρι, ενώ σε κάποια άλλα απαθανατίζεται χαμογελαστή μαζί με την παρέα της. Στο φωτογραφικό της άλμπουμ συμπεριέλαβε επίσης εικόνες από διάφορα σημεία του Κάπρι που επισκέφτηκε. «Εβδομάδα γενεθλίων. Στο Κάπρι με φίλους», σχολίασε στην ανάρτηση.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.