Για τη σχέση της με την τηλεόραση, τα επαγγελματικά της βήματα, αλλά και προσωπικά ζητήματα μίλησε η Αθηναΐς Νέγκα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια τόνισε ότι η τηλεόραση δεν αποτελεί τη βάση της καριέρας της, καθώς μπήκε στη ζωή της στα 37 της χρόνια και παραδέχτηκε μεταξύ άλλων, πως έχει υπάρξει στο παρελθόν «αποτυχημένη πανελίστρια».
Μιλώντας στο «Καλοκαίρι Παρέα», η ίδια αρχικά, εξήγησε πώς προέκυψε η εκπομπή της με τίτλο «Καλύτερα Αργά», ενώ σημείωσε πόσο απρόβλεπτος χώρος είναι η τηλεόραση. «Μακάρι να ήμουν παρουσιάστρια ψυχαγωγίας να έβγαζα ένα σκασμό λεφτά, αλλά δεν το έχω αυτό. Η εκπομπή Καλύτερα Αργά προέκυψε ως πείραμα, το οποίο συνεχίζει να υπάρχει. Από όσο ξέρω, θα συνεχιστεί το φθινόπωρο. Η τηλεόραση είναι ένας απρόβλεπτος χώρος. Ο πιο δύσκολος καλεσμένος είναι αυτός που δεν μιλάει». δήλωσε.
Η ίδια θυμήθηκε και το σύντομο πέρασμά της από τηλεοπτικό πάνελ: «Έχω υπάρξει αποτυχημένη πανελίστρια σε εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Μου αρέσει πολύ ως ηθοποιός. Μπορεί να κάνει τον παρουσιαστή, αλλά τον προτιμώ ως ηθοποιό».
Δείτε το βίντεο
Αναφερόμενη στην τηλεοπτική παρουσία της Νεφέλης Μέγκ, δήλωσε: «Ο ΣΚΑΪ πολλά χρόνια αναζητούσε ένα προϊόν σαν αυτό της Νεφέλης Μέγκ και ενδεχομένως το βρήκε. Σε ένα podcast που με κάλεσε, δεν καταφέραμε να συνεννοηθούμε και δεν το ανέβασε ποτέ. Δεν με ενοχλεί τίποτα στην τηλεόραση, με ενοχλούν μόνο τα κουνούπια το βράδυ. Η αυταναφορικότητα δείχνει ότι έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ φτωχό σύστημα».
Τέλος, μιλώντας για το αυτοάνοσο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ανέφερε: «Μίλησα γισ αυτό γιατί με απελευθερώνει. Η αποβλάκωση του διαδικτύου και οι γυναίκες που βάζουν τους εαυτούς τους σε υπερβολικά σέξι κατάσταση με τρομάζει. Έχω τύπους που μου στέλνουν περίεργες φωτογραφίες στα social media. Έχω την τύχη να έχω ανθρώπους στην προσωπική μου ζωή που μπορούν να με καταλάβουν. Βαρέθηκα να είμαι το ούφο από άλλο πλανήτη. Ήμουν μονίμως παρεξηγημένη και νόμιζα ότι εγώ είχα το πρόβλημα».
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.