Μια σέξι φωτογραφία με την ίδια να ποζάρει γυμνή στην μπανιέρα της δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη στα social media.
Η Instagrammer μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους το φωτογραφικό της άλμπουμ από το ταξίδι της στην Αντίπαρο, στην οποία βρέθηκε πριν από μερικές μέρες, και το «αποκαλυπτικό» στιγμιότυπο ήταν αυτό που ξεχώρισε.
Σε αυτό, η Ιωάννα Τούνη φαίνεται ξαπλωμένη στην μπανιέρα του δωματίου της στο ξενοδοχείο, μες στους αφρούς, στηρίζοντας το κεφάλι της στο μπράτσο της, ενώ φορά κολιέ και σκουλαρίκια.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.