Την πρώτη κοινή τους φωτογραφία δημοσίευσε η Μαρία Κορινθίου με τον νέο της σύντροφο, Γιώργο Καραθανάση.
Η ηθοποιός αποκάλυψε το πρωί της Πέμπτης 17 Ιουλίου, πως είναι σε σχέση, έναν χρόνο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Γιάννη Αϊβάζη. Λίγες ώρες πριν προβληθεί η συνέντευξή της στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα», η Μαρία Κορινθίου έκανε ένα Instagram story με τον αγαπημένο της, το βράδυ της Τετάρτης.
Συγκεκριμένα, η ηθοποιός μοιράστηκε μία ασπρόμαυρη εικόνα τους, αναφέροντας το όνομα του Γιώργου Καραθανάση και προσθέτοντας μια κόκκινη καρδιά.
Δείτε το story της Μαρίας Κορινθίου
Ο Γιώργος Καραθανάσης εργάζεται ως αντιπρόεδρος σε γνωστή εταιρία μπαχαρικών και η γνωριμία του με την ηθοποιό, φαίνεται πως έγινε στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, καθώς η Μαρία Κορινθίου έχει διαφημίσει σχετικά προϊόντα.
«Τον έχω ανοίξει τον κύκλο του έρωτα, είμαι σε σχέση. Είμαι καλά, δεν θα ήμουν σε σχέση αν δεν ήμουν καλά, εάν δεν υπήρχε αυτή η φωτιά. Είμαι καλά και μόνη μου, αλλά μια άλλη πύρινη μπάλα. Είναι φωτιά. Αυτός που έχω απέναντί μου να είναι πιο δυνατός από εμένα, να είναι έτσι όπως εγώ το έχω στο δικό μου μυαλό, στις δικές μου απαιτήσεις, να είναι αρσενικό. Να με αφήνει να τραβάω μέσα τη δική μου αρσενική πλευρά. Τους μηχανισμούς του χώρου μας του ξέρει, αλλά δεν είναι του entertaiment», είπε η ηθοποιός για τον Γιώργο Καραθανάση.
Δείτε βίντεο: Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της Μαρίας Κορινθίου, Γιώργος Καραθανάσης - Η κοινή φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός
Ο Γενικός διευθυντής της DigiCar, Δημήτρης Δαλιάνης, μας εξηγεί πώς η εταιρεία επιταχύνει τη μετάβαση επιχειρήσεων και ιδιωτών στην ηλεκτροκίνηση, με ευέλικτες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες leasing ηλεκτρικών οχημάτων
Αυτά τα Χριστούγεννα τα Max Stores σε καλούν να ανακαλύψεις όμορφα δώρα, μοναδικά στολίδια, προσεγμένα διακοσμητικά, άπειρες ιδέες και εκατοντάδες παιχνίδια για όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Μέσα από κάθε δράση της, η ΔΩΔΩΝΗ ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και υιοθετεί πρακτικές που σέβονται τον άνθρωπο και το περιβάλλον - Τι δείχνουν τα στοιχεία της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης 2024 για τις επιδόσεις της.