Για την πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο, την ερμηνεία του Χρήστου Μάστορα στην ταινία «Υπάρχω», τον Πασχάλη Τερζή, αλλά και τον Νότη Σφακιανάκη, τον οποίο χαρακτήρισε ζωντανό κύτταρο για το λαϊκό τραγούδι μίλησε ο Χρήστος Νικολόπουλος. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο γνωστός συνθέτης εξέφρασε την άποψη ότι ο τραγουδιστής, που τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν πρόκειται να επιστρέψει στη μουσική σκηνή, αφού δεν συμβιβάζεται με τα δεδομένα που ισχύουν σήμερα.
Όπως είπε ο Χρήστος Νικολόπουλος στην εκπομπή «Buongiorno», την Τετάρτη 14 Μαΐου: «Κατατάσσω τον Πασχάλη Τερζή τον επόμενο μετά τον Στέλιο Καζαντζίδη. Ο Σφακιανάκης ήταν ζωντανό κύτταρο για το λαϊκό τραγούδι. Θεωρώ δύσκολο το να γυρίσει ο Σφακιανάκης, δεν συμβιβάζεται με τα σημερινά δεδομένα, όχι με τα τραγουδιστικά, κυρίως με τα υπόλοιπα».
Δείτε το βίντεο
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Χρήστος Νικολόπουλος παραδέχτηκε ότι χρειάστηκε να κάνει αρκετές θυσίες στην προσωπική του ζωή προκειμένου να πετύχει επαγγελματικά. «Στερήθηκα πράγματα από την προσωπική μου ζωή για την επαγγελματική μου. Είχα αφοσιωθεί στο να παίζω μπουζούκι. Έχω παίξει 20.000 τραγούδια». Όσον αφορά στην ερμηνεία του Χρήστου Μάστορα στον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω», σχολίασε: «Ο Καζαντζίδης δεν πλησιάζεται. Ο Χρήστος Μάστορας πλησίασε τον Καζαντζίδη, αλλά έβαλε και τη δική του προσωπικότητα», επισήμανε.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.