Τα 34 χρόνια αδιάλειπτης τηλεοπτικής παρουσίας μέσα από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», γιόρτασε σήμερα Δευτέρα 28 Απριλίου ο Γιώργος Παπαδάκης. Αφού προβλήθηκε ένα σύντομο αφιερωματικό βίντεο κατά την έναρξη του προγράμματος, στη συνέχεια ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής εξέφρασε τα συναισθήματά του για το πέρασμα του χρόνου. Όπως τόνισε, μπορεί να έχει μεγαλώσει αρκετά, σε κάθε περίπτωση όμως αισθάνεται ακόμη παιδί στην ψυχή.
Έπειτα, ο Γιώργος Παπαδάκης συμπλήρωσε πως η στάση του απέναντι στον χρόνο και το γεγονός πως διατηρεί την παιδικότητά του, οφείλεται στο περιβάλλον του. «Καλημέρα κύριες και κύριοι. Όπως καταλάβατε έχουμε γενέθλια. Μεγαλώσαμε, 34 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια ξεκινάγαμε την ημέρα μας μαζί. Με κάποιους από εσάς μεγαλώσαμε μαζί. Κάποιοι μεγάλωσαν περισσότερο και κάποιοι λιγότερο. Πάντως το σίγουρο είναι, ότι εγώ μεγάλωσα και μεγάλωσα αρκετά, αλλά παραμένω παιδί στην ψυχή και οφείλεται πάντα στους ανθρώπους που έχω δίπλα μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d9hzc3zre6e1)
Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ευχαρίστησε με τη σειρά του, τους συνεργάτες του και τους τηλεθεατές, που τον έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια στην τηλεοπτική του διαδρομή. Συγκεκριμένα, είπε: «Από την τηλεόραση έχουν περάσει σημαντικοί άνθρωποι, εγώ ήμουν ένας εργάτης. Τα όνειρα των ανθρώπων δεν περιορίζονται μέσα σε αυτό το χαζοκούτι, είναι εκεί έξω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ που όλα αυτά τα χρόνια είμαστε μαζί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΝΤ1 που έδωσε τη δυνατότητα, η τρέλα που ξεκίνησε πριν τόσα χρόνια να την κάνει πραγματικότητα».
Το ΖΑΓΟΡΙ υποστήριξε για μια ακόμη χρονιά τον κορυφαίο φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line Athens στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης για το παιδί
Η INALAN κατακτά επισήμως την κορυφή, λαμβάνοντας την πιστοποίηση της Ookla της διεθνώς αναγνωρισμένης πλατφόρμας Speedtest, ως ο πάροχος με το ταχύτερο σταθερό internet σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Ελληνική απόβαση στον αραβικό κόσμο! Το Άμπου Ντάμπι αναμένεται να ζήσει στιγμές μοναδικές, οι οποίες είναι έτοιμες να απογειώσουν το ελληνικό μπάσκετ, παρουσία Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Final-4 της EuroLeague.